Παρά τις πολλές καταγγελίες και κατηγορίες ο Marilyn Manson έκανε το ολικό comeback
Music

Παρά τις πολλές καταγγελίες και κατηγορίες ο Marilyn Manson έκανε το ολικό comeback

Τρία χρόνια μετά τον καταιγισμό κατηγοριών για κακοποίηση από τουλάχιστον πέντε γυναίκες, ο Marilyn Manson έκανε το comeback του, με νέο τραγούδι αλλά και στη σκηνή. Με κάποιες από τις υποθέσεις να κλείνουν με συμβιβασμό και κάποιες άλλες να παραμένουν ανοιχτές, ο Manson υπέγραψε πριν λίγους μήνες με τη Nuclear Blast και την Παρασκευή κυκλοφόρησε το πρώτο νέο τραγούδι του μετά από τέσσερα χρόνια.

Είναι το As Sick As The Secrets Within, που συνοδεύεται και από το βίντεο που ακολουθεί. Θυμίζουμε, ότι την εποχή που άρχισαν οι καταγγελίες η τότε δισκογραφική του εταιρεία (Loma Vista), αλλά και οι εκπρόσωποι του, τον έβγαλαν από τα ρόστερ τους.

To βράδυ της Παρασκευής, ο Manson επέστρεψε και στη σκηνή μετά από πέντε χρόνια, στην έναρξη της περιοδείας του στην Αμερική μαζί με τους Five Finger Death Punch. Στην μπάντα του, σε μία κίνηση που σίγουρα θα συζητηθεί στον χώρο, είναι η Reba Myers των Code Orange, αλλά και οι Piggy D (μπάσο), Gil Sharone και ο Tyler Bates.

Στο setlist της εμφάνισης του πάντως, δεν βλέπουμε το νέο τραγούδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.