Παντρεύτηκε για τρίτη φορά ο Bruce Dickinson
Music

Παντρεύτηκε για τρίτη φορά ο Bruce Dickinson

Ο Bruce Dickinson παντρεύτηκε πριν από μερικές ημέρες την εδώ και τουλάχιστον μία τριετία σύντροφο του Leana Dolci, στο Παρίσι. Ξέραμε ότι οι δύο τους ήταν αρραβωνιασμένοι με τον τραγουδιστή των Iron Maiden να ζει πλέον σχεδόν μόνιμα στο Παρίσι.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Kerrang και δημοσιεύτηκε μέσα στην εβδομάδα, γίνεται αναφορά στον γάμο του στον πρόλογο και πλέον έχουμε και το φωτογραφικό υλικό από τον λογαριασμό της Leana Dolci στο instagram.

«Μου αρέσει που είμαι παντρεμένη. Είναι σπουδαίο να βρίσκεις αυτό το σπέσιαλ άτομο που θα ενοχλείς για την υπόλοιπη ζωή σου (αστείο). Δεν μπορούσα να σκεφτώ να παντρευτώ κάποιον άλλο εκτός από εσένα. Ήμουν ήδη η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο πριν, αλλά όταν με ρώτησες αν θέλω να σε παντρευτώ, η καρδιά μου έσκασε από χαρά, ένιωθα σαν βασίλισσα. Θα σε φροντίζω μέχρι το τέλος του χρόνου αγάπη μου» έγραψε.

Ο Bruce Dickinson παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1984 την Erica “Jane” Barnett και πήραν διαζύγιο τρία χρόνια αργότερα. Με την δεύτερη σύζυγο του, την Patrice Bowden απέκτησαν τρία παιδιά και ήταν παντρεμένοι για σχεδόν τριάντα χρόνια. Το 2020 έγινε γνωστό ότι δυο τους αν και δεν είχαν πάρει επίσημα διαζύγιο, βρίσκονταν εδώ και καιρό σε διάσταση.  Η Patrice Bowden έφυγε από τη ζωή την ίδια χρονιά μετά από ένα ατύχημα στο σπίτι της.

Ο φρεσκοπαντρεμένος Bruce Dickinson θα έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι στο πλαίσιο του Release Athens την ημέρα που headliners θα είναι οι Judas Priest.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.