Παιδί εκτός γάμου αποκάλυψε ότι έκανε ο Dave Grohl
Music

Παιδί εκτός γάμου αποκάλυψε ότι έκανε ο Dave Grohl

Μέσω μίας δήλωσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, o Dave Grohl αποκάλυψε ότι πρόσφατα έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, όμως το παιδί, ένα κοριτσάκι, ήρθε εκτός γάμου, από γυναίκα τα στοιχεία της οποίας προφανώς και δεν έκανε γνωστά.

Ο frontman των Foo Fighters τονίζει ότι θα σταθεί δίπλα και θα υποστηρίξει το παιδί, ενώ παράλληλα προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνης της οικογένειας του.

«Πρόσφατα έγινα πατέρας μιας νέας κόρης, που γεννήθηκε εκτός γάμου. Σκοπεύω να είμαι ένας στοργικός και υποστηρικτικός γονέας γι ‘αυτήν. Αγαπώ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσω τη συγχώρεση τους. Είμαστε ευγνώμονες για την προσοχή σας προς όλα τα εμπλεκόμενα παιδιά, καθώς προχωράμε μαζί» αναφέρει στο μήνυμα του.

Ο Dave Grohl είναι παντρεμένος από το 2003 με την Jordyn Blum και μαζί έχουν τρεις κόρες, ηλικίας 18, 14 και 10 ετών αντίστοιχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.