O Ozzy Osbourne ζήτησε συγγνώμη από την Britney Spears για τα σχόλια του
Music

O Ozzy Osbourne ζήτησε συγγνώμη από την Britney Spears για τα σχόλια του

Ο Ozzy Osbourne και η οικογένεια του, ζήτησαν συγγνώμη από την Britney Spears, για τα όσα είχαν πει πρόσφατα στο podcast τους, για τους χορούς που δημοσιεύει κατά καιρούς η τραγουδίστρια στα social media.

«Έχω βαρεθεί να βλέπω την κακομοίρα τη Britney Spears, να χορεύει κάθε μέρα στο youtube. Είναι θλιβερό, πολύ θλιβερό» είχε πει ο Ozzy, με τη Sharon Osbourne και τον Jack να συμφωνούν μαζί του.

Η Britney είχε απαντήσει μέσω instagram: «Θέλω να πω στην οικογένεια Osbourne, που είναι η πιο βαρετή οικογένεια παγκοσμίως, ότι μπορούν… ευγενικά να πάνε να γ@@ηθούν».

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του podcast, η οικογένεια θέλησε να ζητήσει συγγνώμη, με τον Ozzy να ξεκινάει την απολογία του, όμως γρήγορα άλλαξε δρόμο, λέγοντας ότι θα βοηθούσε αν δεν έκανε τον ίδιο χορό κάθε μέρα.

Η Kelly προσπάθησε να τον επαναφέρει και τέλος ο Ozzy σοβαρεύτηκε και είπε: «Πραγματικά απολογούμαι. Σε αγαπώ και πιστεύω ότι είσαι όμορφη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.