Ο Ozzy Osbourne θέλει μία τελευταία συναυλία των Black Sabbath με τον Bill Ward στα ντραμς
Music

Ο Ozzy Osbourne θέλει μία τελευταία συναυλία των Black Sabbath με τον Bill Ward στα ντραμς

Για το τελευταίο άλμπουμ και τις τελευταίες συναυλίες των Black Sabbath, μίλησε ο Ozzy Osbourne στο podcast του με τον Billy Morrison. Και αφού αναφέρθηκε στον τρόπου που δούλεψαν και στην παραγωγή του Rick Rubin, η κουβέντα πήγε στον Bill Ward, το μοναδικό μέλος από την ορίτζιναλ σύνθεση που δεν συμμετείχε στο αντίο της μπάντας.

«Δεν θυμάμαι γιατί δεν συμμετείχε ο Bill σε όλο αυτό. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν ήταν πραγματικά οι Black Sabbath χωρίς αυτόν. Αν είχες τον Ginger Baker να παίζει με τους Beatles, τότε δεν ήταν πραγματικά οι Beatles» είπε αρχικά ο Ozzy.

Όσο για το αν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που έπεσε η αυλαία για τους Black Sabbath, είπε: «Όχι, γιατί δεν ήταν οι Black Sabbath αυτοί που το τελείωσαν. Έχει μείνει στη μέση. Αν ήθελαν να κάνουμε ένα ακόμα σόου με τον Bill θα το έκανα ευχαρίστως. Ξέρετε τι θα ήταν ωραίο; Να πηγαίναμε χωρίς ανακοίνωση σε ένα κλαμπ και να το κάναμε. Ξεκινήσαμε από τα κλαμπ». 

Μπορεί ο Ozzy να μην θυμάται πλέον τι είχε συμβεί, αλλά όταν άρχισαν οι διεργασίες για το reunion, ο Bill Ward συμμετείχε κανονικά, όμως αποχώρησε αφού δεν συμφωνούσε με τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου. Μάλιστα τότε υπήρξε «πόλεμος» δηλώσεων με αφορμή ατάκες του Ozzy για τον Ward, που έλεγε ότι ο ντράμερ δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του άλμπουμ και της περιοδείας.

Τελικά στο 13, ντραμς είχε παίξει ο Brad Wilk των Rage Against the Machine, ενώ στην περιοδεία τους συνόδευσε ο Tommy Clufetos.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.