Ο Ozzy Osbourne μπήκε ξανά στο Rock and Roll Hall of Fame πάνω σε μαύρο θρόνο-νυχτερίδα
Music

Ο Ozzy Osbourne μπήκε ξανά στο Rock and Roll Hall of Fame πάνω σε μαύρο θρόνο-νυχτερίδα

Ο Ozzy Osbourne μπήκε το βράδυ του Σαββάτου για δεύτερη φορά στο Rock and Roll Hall of Fame. Η πρώτη ήταν το 2006, μαζί τότε με τους Black Sabbath, ενώ τώρα τιμήθηκε για τη σόλο καριέρα του.

Την ομιλία για την ένταξη του Ozzy ανέλαβε ο Jack Black χαρακτηρίζοντας τον ως τον σπουδαιότερο frontman στην ιστορία του Rock n Roll και μίλησε για την πρώτη επαφή του με το Hard Rock και το Heavy Metal που ήρθε με το εξώφυλλο του Blizzard of Ozz.

Ο Οzzy εμφανίστηκε στη σκηνή καθισμένος πάνω σε έναν μαύρο θρόνο σε σχήμα νυχτερίδας και είπε: «Λοιπόν, εδώ είμαστε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι και εγώ εδώ. Δεν πρόκειται να σας κουράσω με ένα μακρύ, κουραστικό γ@μημένο μονόλογο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όποιον με ψήφισε στο Rock And Roll Hall of Fame για τη σόλο δουλειά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ».

Για κλείσιμο είχαμε ένα medley κλασικών τραγουδιών του Ozzy που ερμηνεύτηκαν από τους Maynard James Keenan, Zakk Wylde, Robert Trujillo, Chad Smith και άλλους. Ο Keenan, ο Trujillo, ο Smith, ο παραγωγός-κιθαρίστας Andrew Watt και ο Wolfgang Van Halen έπαιξαν το “Crazy Train.” Στη συνέχεια, ο σταρ της κάντρι Jelly Roll και ο Wylde ενώθηκαν με τους Trujillo, Σμιθ και Watt για το “Mama, I’m Coming Home”. Τέλος, ο Billy Idol και ο Steve Stevens συμμετείχαν μαζί με τους Trujillo, Smith, Watt και τον Adam Wakeman για το “No More Tears”.

Ολόκληρη η τελετή του Rock and Roll Hall of Fame είναι διαθέσιμη στο Disney Plus.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.