O Ozzy Osbourne λέει ότι ποτέ δεν κατάλαβε γιατί τον θεωρούν metal
Music

O Ozzy Osbourne λέει ότι ποτέ δεν κατάλαβε γιατί τον θεωρούν metal

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Spin ο Ozzy Osbourne, μίλησε για τις αλλαγές στο χώρο της Rock και Metal μουσικής στο πέρασμα των χρόνων και δεν έχασε την ευκαιρία να πει ξανά ότι δεν τον εκφράζει ιδιαίτερα η ταμπέλα του metal.

«Λοιπόν, δεν ένιωσα ποτέ άνετα με αυτόν την ταμπέλα που μου έβαλαν. Metal. Γιατί μπορεί ο Ozzy Osbourne να παίζει heavy , αλλά οι μπάντες που θεωρούνται metal είναι πραγματικά πολύ heavy, και είμαστε όλοι στην ίδια κατηγορία.

Όταν σε στριμώχνουν σε ένα συγκεκριμένο είδος, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι λίγο πιο ελαφρύ ή ένα ακουστικό κομμάτι ή οτιδήποτε άλλο θέλεις να κάνεις. Τα παλιά χρόνια, ήταν πάντα μόνο ροκ μουσική. Εξακολουθεί να είναι μόνο ροκ μουσική»

Σε άλλη συνέντευξη του μέσα στη χρονιά ο Ozzy είχε τοποθετηθεί ξανά για το θέμα λέγοντας: «Κάποιοι έρχονται και μου λένε ότι η δουλειά με τους Sabbath τους έχει επηρεάσει πολύ στην καριέρα τους και τους λέω ότι μπορώ να δω στη μουσική τους αυτό.

Αλλά για άλλα συγκροτήματα δεν μπορώ να το καταλάβω. Ποιο μέρος ακριβώς του ήχου τους είναι εμπνευσμένο από εμάς.  Κάποια από αυτά είναι απλώς θυμωμένοι άνθρωποι που ουρλιάζουν κάτω από ένα μικρόφωνο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.