Ozzy Osbourne και Mariah Carey υποψήφιοι για το Rock and Roll Hall of Fame
Music

Ozzy Osbourne και Mariah Carey υποψήφιοι για το Rock and Roll Hall of Fame

Τους 15 υποψήφιους για την «τάξη» του 2024 ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου το Rock and Roll Hall of Fame, με τον Ozzy Osbourne να ξεχωρίζει στην πρώτη του συμμετοχή ως σόλο καλλιτέχνης. Έχει ήδη μπει με τους Black Sabbath το 2006.

Μαζί με τον Ozzy, για πρώτη φορά υποψήφιοι είναι οι Mariah Carey, Cher, FOREIGNER, Peter Frampton, KOOL & THE GANG, Lenny Kravitz, OASIS, Sinéad O’Connor, Ozzy Osbourne και Sade, ενώ την 15αδα συμπληρώνουν οι Mary J. Blige, A Tribe Called Quest, Dave Matthews Band, Eric B. & Rakim και kool & the gang.

H ψηφοφορία του κοινού έχει ήδη ξεκινήσει με διάρκεια έως και τις 26 Απριλίου και μπορείτε και εσείς να ψηφίσετε με ένα κλικ εδώ.

Οι τελικές επιλογές για είσοδο θα ανακοινωθούν στα τέλη Απριλίου και η τελετή εισόδου θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο. Θυμίζουμε ότι τη χρονιά που μας πέρασε είδαμε την είσοδο των Rage Against the Machine μαζί με τους George Michael, Kate Bush, Missy Elliott, Sheryl Crow, Willie Nelson και τους Spinners.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.