O Ozzy και η Sharon χτυπάνε με το αυτοκίνητο τον YUNGBLUD
Music

O Ozzy και η Sharon χτυπάνε με το αυτοκίνητο τον YUNGBLUD

To πρωί της Παρασκευής κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του YUNGBLUD με τίτλο The Funeral και στο βίντεο βλέπουμε κάνει την εμφάνιση του ο Ozzy Osbourne. Ο θρύλος του Heavy Metal σκάει μύτη με φουλ αμφίεση στο ξεκίνημα του βίντεο και αναρωτιέται τι κηδεία είναι αυτή χωρίς κανέναν καλεσμένο!

Το υπόλοιπο βίντεο εξελίσσεται σε ένα γεμάτο κλαμπ με τον YUNGBLUD  να τραγουδάει σε ένα γεμάτο από οπαδούς του κλαμπ και αμέσως μετά το τέλος βγαίνει έξω ντυμένος με τα δερμάτινα του. Ένα αυτοκίνητο τον χτυπάει και ο Ozzy που κάθεται στη θέση του συνοδηγού ρωτάει τι είναι αυτό που χτύπησαν. «Ένας γ@μημένος ποζεράς» του απαντάει η Sharon!

Αυτό είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες ο τραγουδιστής, ενώ το πιο πρόσφατο άλμπουμ του είχε κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020. Θυμίζουμε ότι o YUNGBLUD θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 29 Ιουνίου στο πλαίσιο του Ejekt Festival μαζί με τους με τους Muse και τους Nothing But Thives.


Διαβάστε ακόμα:

Rammstein: Ακούστε τη φοβερή επιστροφή τους

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

DC: Άλλαξαν ημερομηνίες Aquaman, Flash, Black Adam και Shazam!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ