Ουρά εκατοντάδων μέτρων και πολύωρη αναμονή στο pop-up shop των Metallica
Music

Ουρά εκατοντάδων μέτρων και πολύωρη αναμονή στο pop-up shop των Metallica

Από τις δέκα το πρωί άνοιξαν οι πύλες στο pop up shop των Metallica στην Τεχνόπολη, αλλά ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει να συγκεντρώνεται από τα ξημερώματα. Έτσι η ουρά που σχματίστηκε και υπάρχει μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής φτάνει πολύ έξω από την Τεχνόπολη.

Οπλιστείτε λοιπόν με μεγάλη υπομονή, αφού η συνολική διάρκεια της επίσκεψης σας θα ξεπεράσει σίγουρα τις τρεις με τέσσερις ώρες.

Όταν καταφέρετε να μπείτε όμως, θα βρείτε αδιανόητα πολλά πράγματα των Metallica. Μπλουζάκια από όλες τις εποχές του συγκροτήματος και αποκλειστικά για την Αθήνα προιόντα, όπως πόστερ, μία μεγάλη πένα αλλά και το special βινύλιο.

Για τα μπλουζάκια να υπολογίζετε περίπου 45 ευρώ, αν και υπάρχουν παλαιότερα σχέδια που κοστίζουν λιγότερο. Το επίσημο πόστερ κοστίζει 60 ευρώ όπως και το βινύλιο.

Ώρες λειτουργίας:

ΠΑΡ 08/05 | 10:00 – 20:00
ΣΑΒ 09/05 | 09:00 – 18:30
ΚΥΡ 10/05 | 10:00 – 20:00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: