Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν: Sold Out η εμφάνιση των Parkway Drive στο Floyd
Music

Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν: Sold Out η εμφάνιση των Parkway Drive στο Floyd

Αν το σκεφτόσασταν μέχρι τελευταία στιγμή και δεν είχατε αποφασίσει, δυστυχώς δεν προλάβατε. Η εμφάνιση των Parkway Drive στο Floyd είναι Sold Out. Το συγκρότημα επιστρέφει στη χώρα μας έναν χρόνο μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση στο Release Athens για να μας αποτελειώσει μέσα στο Floyd.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και οι Parkway Drive θα ανέβουν στη σκηνή στις 22.00 ακριβώς. Και για να το πούμε ξανά, αν δεν έχετε εισιτήριο μην πάτε στον χώρο, δεν υπάρχουν, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Το δελτίο Τύπου της συναυλίας

Οι αγαπημένοι Αυστραλοί επιστρέφουν για μια βραδιά γεμάτη ένταση και αδρεναλίνη, ακριβώς όπως η ιστορική εμφάνισή τους στο περσινό Release Athens, που ήδη μνημονεύεται ως κλασική! Η κορυφαία μπάντα του σύγχρονου metal συμπεριέλαβε την Αθήνα στην Ευρωπαϊκή περιοδεία της, όπου θα εμφανιστούν ως headliners σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, ανταποδίδοντας έμπρακτα την αγάπη του ελληνικού κοινού.

Δημιουργήθηκαν το 2003, στην Αυστραλία, και δεν άργησαν να καθιερωθούν ως ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της metalcore σκηνής, με τον τρίτο τους δίσκο, “Deep Blue” (2010), να βρίσκει τη θέση του ανάμεσα στους καλύτερους εκείνης της χρονιάς.

Η συνέχεια, γνωστή: Tα “Atlas” (2012), “Ire” (2015) και το καταπληκτικό ‘’Reverence’’ (2018), τους μετέτρεψαν σε ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του σύγχρονου metal. To “Darker Still” (2022) είναι η συνέχεια ενός φοβερού σερί δίσκων και τραγούδια όπως τα “Wild Eyes”, “The Void”, “Prey”, “Crushed”, “Glitch”, “Bottom Feeder” και “Idols and Anchors” τους διατηρούν στο θρόνο του σκληρού ήχου.

Σε μια πορεία που διαρκεί ήδη παραπάνω από είκοσι χρόνια, κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οπαδούς μέσα από εξαιρετικά albums, σαν τα προαναφερθέντα, αλλά κυρίως μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις τους, χάρις στις οποίες έκαναν την μετάβαση σε ένα νέο επίπεδο, αποτελώντας πλέον ένα πανίσχυρο headline όνομα στο απόγειό του. Η ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή o αεικίνητος Winston McCall και η παρέα του είναι κάτι πρέπει να ζήσεις για να το πιστέψεις, μια έκρηξη με οργιώδη riffs σε συνδυασμό με μελωδία και συναίσθημα, με τo pyro show να κόβει την ανάσα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.