Οριστικό: Οι Metallica δεν έρχονται στην Ελλάδα ούτε το 2024
Music

Οριστικό: Οι Metallica δεν έρχονται στην Ελλάδα ούτε το 2024

Όχι ότι είχαμε πολλές ελπίδες, αλλά το ανοιχτό παράθυρο που είχαν αφήσει οι Metallica για τις δύο ανακοινώσεις που απέμεναν για την Ευρώπη, μας είχε αφήσει με μία μικρή αγωνία. Τελικά, οι δύο ανακοινώσεις έγιναν το πρωί της Τρίτης και καμία από τις δύο δεν αφορούσε την Ελλάδα.

Το συγκρότημα θα παίξει σε Γαλλία και Αυστρία, στο Hellfest και ένα νέο φεστιβάλ το Racino Rocks (στη Βιέννη) και κάπως έτσι κλείνει το πρόγραμμα των ευρωπαϊκών εμφανίσεων του για το 2024.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα είχαν ανακοινώσει άλλες δύο εμφανίσεις, σε Ιταλία και Νορβηγία και φυσικά αυτές ήρθαν να προστεθούν στις διπλές εμφανίσεις σε στάδια που έχουν προγραμματισμένες από το 2022.

Όταν είχε ανακοινωθεί το πρόγραμμα της διετίας, τον προηγούμενο Νοέμβριο, οι Metallica είχαν τονίσει ότι είναι οριστικό και ίσως γίνουν κάποιες σπέσιαλ εμφανίσεις. Αυτές ήταν τελικά οι τέσσερις που αναφέραμε νωρίτερα, συν μία στη Σαουδική Αραβία όπου θα παίξουν για πρώτη φορά όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα.

Στην Ελλάδα λοιπόν θα μείνουμε με την όρεξη για 14ο καλοκαίρι στη σειρά, αφού η τελευταία φορά που είχαν έρθει στη χώρα μας ήταν το 2010. Έτσι κι αλλιώς με την αβεβαιότητα που επικρατεί στο θέμα του ΟΑΚΑ, θα ήταν πολύ δύσκολο να γίνει κίνηση από κάποιον διοργανωτή, έτσι πλέον αρχίζουμε από τώρα να ονειρευόμαστε για το 2025. Που θα πάει, θα έρθουν κάποια στιγμή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: