Ορεξάτοι επέστρεψαν οι Pearl Jam - Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ
DARK MATTER

Ορεξάτοι επέστρεψαν οι Pearl Jam – Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ

Τέσσερα χρόνια μετά το Giganton που κυκλοφόρησε στην αρχή της πανδημίας, οι Pearl Jam επιστρέφουν φέτος με νέο άλμπουμ, που έρχεται μάλιστα πολύ σύντομα! Το Dark Matter θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου και το ομώνυμο single είναι εδώ με το συγκρότημα να έχει μεγάλη όρεξη και τους ρυθμούς να είναι στα ύψη.

Όπως λέει η μπάντα, το 2023, το συγκρότημα αποσύρθηκαν στα Shangri-La Studios στο Μαλιμπού, όπου απλά συνδέθηκαν και έπαιξαν υπό την επίβλεψη του παραγωγού Andrew Watt. Γράφοντας και ηχογραφώντας μέσα σε μια έκρηξη έμπνευσης, το Dark Matter γεννήθηκε σε μόλις τρεις εβδομάδες. Ως αποτέλεσμα, το άλμπουμ διοχετεύει το κοινό πνεύμα μιας ομάδας που εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον εδώ και δεκαετίες που παίζουν σαν να εξαρτάται η ίδια η ζωή τους από αυτό.

O Watt είναι ο άνθρωπος που έκανε την παραγωγή στα τελευταία άλμπουμ του Ozzy, αλλά και στον Oggy Pop και τους Rolling Stones.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ που μπορείτε να δείτε αμέσως μετά το βίντεο, δημιουργήθηκε από τον Alexandr Gnezdilov χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο καλειδοσκόπιο. Κάθε γράμμα ορατό στο εξώφυλλο αποτυπώθηκε μεμονωμένα και γραφόταν χειρόγραφα στον αέρα με έναν ειδικά σχεδιασμένο φακό για να δημιουργήσει το μαργαριταρένιο αποτέλεσμα.

Αυτό είναι το tracklisting που περιλαμβάνει 11 τραγούδια:

  1. Sacred Of Fear
  2. React, Respond
  3. Wreckage
  4. Dark Matter
  5. Won’t Tell
  6. Upper Hand
  7. Waiting For Stevie
  8. Running
  9. Something Special
  10. Got To Give
  11. Setting Sun

pearl jam

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: