Οι Opeth επέστρεψαν με growls μετά από 16 χρόνια!
Arghhh

Οι Opeth επέστρεψαν με growls μετά από 16 χρόνια!

Όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι Opeth, αλλά το σημαντικότερο στοιχείο με διαφορά είναι ένα. Ο Mikael Åkerfeldt χρησιμοποιεί ξανά growls μετά από 16 χρόνια.

Τα ακούμε στο πρώτο signle που δόθηκε στη δημοσιότητα και είναι ένα radio edit του τραγουδιού §1 (σ.σ. παράγραφος 1). Το άλμπουμ έχει τίτλο The Final Testament, θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου και όλα τα τραγούδια, εκτός από το A Story Never Told που κλείνει τον δίσκο έχουν τίτλο αριθμημένων παραγράφων

«Νιώθω δέος για αυτό που κάναμε με το «The Last Will And Testament». Μοιάζει με όνειρο. Ελπίζω ότι υπάρχουν κάποιες δεξιότητες συνοχής και σύνθεσης τραγουδιών, αλλά τι ξέρω εγώ; Τείνω να προτιμώ το παράξενο έναντι του προφανούς, αλλά νιώθω ότι είμαι η μειοψηφία και είμαι εντάξει με αυτό» δήλωσε για τη νέα δουλειά της μπάντας ο Åkerfeldt.

Ακούστε το πρώτο single εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: