Όλα δείχνουν ότι οι Machine Head επιστρέφουν στην Ελλάδα
Music

Όλα δείχνουν ότι οι Machine Head επιστρέφουν στην Ελλάδα

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή των Machine Head στην Ελλάδα. To απόγευμα της Τετάρτης η σελίδα του Rockwave Festival προανήγγειλε μία ανακοίνωση που αφορά τις Rockwave Nights που θα πραγματοποιηθούν στον Λυκαβηττό και πιο συγκεκριμένα γίνεται αναφορά για τις 4 Ιουλίου.

Όνομα συγκροτήματος δεν υπάρχει, όμως τα χρώματα και το logo που υπάρχει στη φωτογραφία, ανήκουν ξεκάθαρα στους Machine Head.

Αν έχουμε τελική επιβεβαίωση αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα τους δούμε στη χώρα μας, μετά το 2004, το 2012 και το 2015. Ήταν να μας έρθουν και το 2020 στην περιοδεία για τα 25 χρόνια του Burn My Eyes, αλλά λόγω Covid η εμφάνιση είχε ακυρωθεί.

Τελικά πάλι επέτειο για το Burn my Eyes έχουμε, αφού φέτος το εμβληματικό ντεμπούτο τους, συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα στις 28 Ιουνίου το συγκρότημα θα έχει δώσει μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες της καριέρας τους, αφού θα είναι headliners στο Hellfest.

machine head

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.