Οι Scorpion Child έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Music

Οι Scorpion Child έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Scorpion Child έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση στο Piraeus Club Academy την Κυριακή 6 Οκτωβρίου!

Η 5μελής μπάντα-φαινόμενο από το Austin του Texas έχει προκαλέσει αίσθηση με την ωριμότητα και φρεσκάδα των συνθέσεών της, αλλά και την σαρωτική σκηνική της παρουσία.

Οι Scorpion Child συνήθως κατατάσσονται ως Krautrock και early ’70s ψυχεδελικό ροκ με ένα μοντέρνο heavy metal twist, ενώ είναι σημαντικά επηρεασμένοι από συγκροτήματα όπως οι Rainbow, οι Pentagram και οι Lucifer’s Friend.

Το ομώνυμο άλμπουμ τους έκανε το ντεμπούτο του στο #26 του Billboard Heatseekers chart και στο #99 του Billboard Hard Music Album chart. Ο ήχος των Scorpion Child θυμίζει τις εποχές που το guitar rock κυριαρχούσε στα ερτζιανά και οι συναυλίες ήταν τα απόλυτα μουσικά γεγονότα.

Εάν δεν τους γνωρίζετε, είναι ευκαιρία να τους μάθετε! Σε λίγα χρόνια θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον, και πώς να μην το κάνουν άλλωστε, αφου καταφέρνουν και συνδυάζουν ένταση και ποιότητα, όπως ελάχιστες μπάντες έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Nuclear Blast τους έχει εντάξει στο roster της.

«Αν οι Deep Purple της εποχής του David Coverdale τζάμαραν με τους Rainbow ή ο Robert Plant πλάγιαζε με τους Fastway, θα είχατε τους Scorpion Child από το Austin του Texas… Χωρίς μακιγιάζ, φανταχτερά εφέ ή φωτιές, μόνο denim, καουμπόικες μπότες και ατόφιο, κοφτερό rocknroll»

(Περιοδικό Revolver – MARTY RUBALCABA)

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε!

Τιμές Εισιτηρίων

Early Bird: 15€ | Γεν. Εισόδου: 18€ | Ταμείο: 20€

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: more.com

Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα more Spots

Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

Metal Era
Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3304133

Monsterville
Αγίας Ειρήνης 13, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3648180

Music Corner
Πανεπιστημίου 56, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3304000

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.