Ντου στη σκηνή, κλοπή και καταστροφή εξοπλισμού στη συναυλία των Bring me the Horizon στην Ινδονησία
Music

Ντου στη σκηνή, κλοπή και καταστροφή εξοπλισμού στη συναυλία των Bring me the Horizon στην Ινδονησία

Θλιβερές σκηνές μας έρχονται από την Τζακάρτα της Ινδονησίας στην εμφάνιση των Bring me the Horizon. Το συγκρότημα αντιμετώπισε πολλά τεχνικά προβλήματα και αποχώρησε από τη σκηνή μετά το Die4U που ήταν το 11ο τραγούδι στο setlist τους.

Όταν ανακοινώθηκε ότι δεν θα επιστρέψουν, δεκάδες άνθρωποι έκαναν ντου στη σκηνή και διέλυαν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, αφού ανάμεσα σε άλλα κλάπηκε η βάση μικροφώνου του Oli Sykes αλλά και τα τύμπανα.

To συγκρότημα ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί και σήμερα στον ίδιο χώρο στην τελευταία στάση αυτού του σκέλους της περιοδείας, αλλά η συναυλία τελικά ακυρώθηκε. Όπως δήλωσε μέσω instagram o Oli Sykes, οι φόβοι που υπήρχαν και οδήγησαν στη διακοπή του πρώτου show, είχαν να κάνουν με τη στατικότητα της σκηνής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.