Νότα αισιοδοξίας για τις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ
Music

Νότα αισιοδοξίας για τις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Για τις εξελίξεις στο θέμα του ΟΑΚΑ και το αν έχουμε κάτι οριστικό για τις συναυλίες των Coldplay που είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο, μίλησε -ανάμεσα σε άλλα- ο Γιάννης Βρούτσης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι αν και δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό, οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά και πως μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου όταν και θα είναι έτοιμη η μελέτη εμπειρογνωμοσύνης, θα ξέρουμε τι θα γίνει τελικά. Είπε πάντως ότι υπάρχει μια νότα αισιοδοξίας ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να φιλοξενήσεις τις συναυλίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Γιάννης Βρούσης για τις εξελίξεις για το ΟΑΚΑ

«Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ως είδηση (σ.σ. ότι θα γίνει κανονικά η συναυλία των Coldplay), αλλά μπορώ να αφήσω μία νότα αισιοδοξίας. Όταν έκλεισε το ΟΑΚΑ, που είναι χίλια στρέμματα και έχουμε τόσες εγκαταστάσεις, κλείσαμε αυθημερόν τρεις εγκαταστάσεις όταν πήρα στα χέρια μου τη μελέτη, που έκανε λόγο για πρόβλημα στη στατική επάρκεια.

Η πρώτη αντίδραση ήταν να δώσω τη μελέτη στο τεχνικό επιμελητήριο, στον Γιώργο Στασινό, και σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο ανοίξαμε την αίθουσα Κασιμάτης στην ΑΕΚ για το χάντμπολ και το βόλεϊ, άνοιξε το ποδηλατοδρόμιο και τώρα γίνονται εργασίες, αφαιρούνται πολυκαρβονικά και περιμένω μέχρι τέλος Φεβρουαρίου τη μελέτη εμπειρογνωμοσύνης και είμαι αισιόδοξος ότι η μελέτη αυτή θα δείχνει ότι πάμε για να ανοίξει το γήπεδο. Εύχομαι η μελέτη, με αυτές τις εργασίες, που γίνονται, να φέρουν αυτό το αισιόδοξο αποτέλεσμα».

Ακούστε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.