Νέος δίσκος από τους Godspeed You! Black Emperor
Music

Νέος δίσκος από τους Godspeed You! Black Emperor

Λίγο πριν την επιστροφή της στην Αθήνα, η θρυλική κολεκτίβα, “αφιερώνει” τον τίτλο του δίσκου στην τραγωδία που ζει η Παλαιστίνη

Οι Godspeed You! Black Emperor ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου δίσκου τους με τον χαρακτηριστικό τίτλο “No Title, As Of February 2024, 28,340 Dead” μια ευθεία αναφορά στον αριθμό των νεκρών Παλαιστινίων, όπως αυτός ανακοινώθηκε εκείνη τη χρονική στιγμή από το Υπουργείο Υγείας της Γάζας (πλέον ο αριθμός ξεπερνά τις 40 χιλ.)

Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 4 Οκτωβρίου και ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα το εξαιρετικό “Grey Rubble – Green Shoots”

Το ακούτε εδώ:

Η ανακοίνωση του δίσκου έγινε μέσω και δήλωσης της μπάντας, που μεταξύ άλλων αναφέρει “ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ = ποιά χειρονομία βγάζει νόημα όταν την ίδια στιγμή πεθαίνουν μικροσκοπικά σώματα; ποιο πλαίσιο; ποιά διαλυμένη μελωδία; και μετά μια καταμέτρηση και μια ημερομηνία για να συμβολίζει μια αρνητική μέθοδο και μια αυξανόμενη σωρό…”

Για να καταλήξουν:

war is coming / o πόλεμος έρχεται

don’t give up / μην τα παρατάτε

pick a side / διαλέξτε πλευρά

hang on / βαστάτε

love / αγαπάτε

=============

Oι Godspeed You! Black Emperor εμφανίζονται την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στη σκηνή του Floyd Live Venue για μια υπερβατική βραδιά, γεμάτη ένταση και συναίσθημα.

Διάθεση εισιτηρίων:

  • Online  more.com / Floyd.gr
  • Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης.
  • Τηλεφωνικά στο 2117700000
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.