Το νέο τραγούδι των Linkin Park έχει μόνο Emily Armstrong και καθόλου Mike Shinoda
Music

Το νέο τραγούδι των Linkin Park έχει μόνο Emily Armstrong και καθόλου Mike Shinoda

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την επιστροφή των Linkin Park και μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει δύο τραγούδια, το Emptiness Machine και το Heavy is the Crown. Και τα δύο είχαν φωνητικά από τον Mike Shinoda μαζί με την Emily Armstrong φυσικά, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να την ακούσουμε μόνη της.

Το νέο single της μπάντας έχει τίτλο Over Each Other με την Emily σε κεντρικό ρόλο και τα ντραμς του επίσης νέου μέλους, Colin Brittain, να κυριαρχούν ηχητικά. Το τραγούδι, αν θέλουμε να το συγκρίνουμε με κάτι από το παρελθόν τους, κινείται κοντά στο Final Masquarade μέσα από το Hunting Party του 2014.

Μπορείτε να το ακούσετε στο επίσημο βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε. To νέο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο From Zero κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου.

Μιλώντας για τη μεγάλη ευθύνη που ανέλαβε ως νέα τραγουδίστρια των Linkin Park η Emily Armstrong είχε δηλώσει σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις:

«Αυτό είναι ένα πολύ, πολύ σημαντικό συγκρότημα για πάρα πολύ κόσμο. Και η ακεραιότητα της μπάντας ήταν πραγματικά χρήσιμη για να με κρατήσει προσγειωμένη. Υπήρχαν τόσες πολλές από εκείνες τις στιγμές που ήταν σαν «Holy shit», όταν μιλάς για το μέγεθος των συναυλιών και τέτοια πράγματα. Είμαι στα σύννεφα, αλλά μετά σε χτυπάει η πραγματικότητα ότι υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει.

Και πηγαίνοντας σε αυτά τα παλαιότερα τραγούδια, με μια μοναδική φωνή που είναι αγαπητή σε τόσους πολλούς ανθρώπους – είναι σαν, “Πώς μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε αυτό, αλλά και να συνεχίσω τη συγκίνηση και αυτό που έφερε ο Chester σε αυτό το συγκρότημα;

Αυτή ήταν η δουλειά που έπρεπε να κάνω. Το συναίσθημα, η ενέργεια, ήταν ήδη εκεί καθώς κάναμε το άλμπουμ, οπότε απλώς ενσωμάτωσα αυτό το συναίσθημα. Έπρεπε να προσδιορίσω τι σήμαινε το τραγούδι για μένα ως τραγουδιστή, όχι απλώς ως κάποιον που το άκουγε. Πρέπει να παντρευτείς το τεχνικό κομμάτι και το συναίσθημα. Είναι η φωνή του Chester και είναι και η δική μου, αλλά θέλω να αισθάνομαι ακόμα όπως νιώθω όταν ακούω το τραγούδι, γιατί αυτό το αγαπούν οι θαυμαστές. Υπάρχει ένα πάθος σε αυτό που ελπίζω να μπορέσω να γεμίσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.