To νέο τραγούδι των Clutch για θεωρίες συνομωσίας και 5G εμβόλια!
Music

To νέο τραγούδι των Clutch για θεωρίες συνομωσίας και 5G εμβόλια!

Οι Clutch κυκλοφόρησαν το πρωί της Τρίτης το νέο τους τραγούδι με τίτλο Red Alert (Boss Metal Zone) που έπαιζαν εδώ και καιρό στις συναυλίες τους. Η έμπνευση για το τραγούδι προήλθε από μία θεωρία συνομωσίας που ξεκίνησε από την Ιταλία στις αρχές του 2021 και αφορούσε τα εμβόλια για τον covid.

Ήταν ένα σχεδιάγραμμα που σύμφωνα με τους συνομωσιολόγους αποτελούσε απόδειξη ότι τα εμβόλια περιλαμβάνουν 5G τσιπάκια, αλλά τελικά και προς μεγάλη… έκπληξη όλων, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Το σχεδιάγραμμα ήταν απλά ένα πετάλι κιθάρας της Boss, το Metal Zone.

Όπως εξηγεί ο Neil Fallon, αυτή η υπόθεση του θύμισε πολύ κάτι που θα έγραφε ο Philip K. Dick, έτσι το προσέγγισε με αυτό τον τρόπο στιχουργικά, αλλά και οπτικά μέσω του βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα. Οι Clutch αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, ενώ φυσικά θα τους δούμε και στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Release Athens στις 19 Ιουλίου.


Διαβάστε ακόμα:

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy

Οι Dream Theater πήραν το Metal Grammy!

Σάρωσαν τα Grammy οι Foo Fighters

Red Hot Chili Peppers: Πρώτη εμφάνιση με τον John Frusciante


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: