Το νέο τραγούδι των Architects με τον Jordan Fish
Music

Το νέο τραγούδι των Architects με τον Jordan Fish

Ακόμα ένα νέο τραγούδι παρουσίασαν οι Architects. Το νέο τους single έχει τίτλο Curse και τους βρίσκει να συνεργάζονται με τον Jordan Fish που αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες από τους Bring me the Horizon.

Ο Fish είναι στα credits της σύνθεσης, ενώ έχει κάνει και την παραγωγή. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν η συνεργασία του με το συγκρότημα θα συνεχιστεί ή ήταν μεμονωμένη.

Αυτό είναι το δεύτερο νέο τραγούδι που ακούμε φέτος από τους Architects, μετά το Seeing Red και λογικά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε πληροφορίες για το νέο τους άλμπουμ.

Η πιο πρόσφατη δουλειά του, δεν έχει κλείσει ούτε καν δύο χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε, αλλά μας συνηθίζουν στα πολύ μικρά κενά ανάμεσα στις δουλειές τους. Ακούστε το Curse στο βίντεο που ακολουθεί και σίγουρα θα εντοπίσετε στοιχεία εποχής All Our Gods Have Abandonded Us που είχαν καιρό να χρησιμοποιήσουν και σίγουρα θα κάνουν χαρούμενο το πιο παραδοσιακό κοινό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.