Νέο single από τους The Smile λίγο πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ
Music

Νέο single από τους The Smile λίγο πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ

Οι The Smile έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι, από το Wall of Eyes, το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου. Το Friend of a Friend, είναι το τρίτο κατά σειρά single και περιλαμβάνει συμμετοχές από την σύγχρονη ορχήστρα του Λονδίνου και τον σαξοφωνίστα Robert Stillman.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης, μία σειρά από εκδηλώσεις σε διάφορους ανεξάρτητους κινηματογράφους (όχι στην Ελλάδα), όπου θα προβληθεί ένα νέο βίντεο σε σκηνοθεσία του Paul Thomas Anderson, το άλμπουμ θα ακουστεί σε ήχο surround και θα προβληθούν επίσης πλάνα από τις ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ.

Οι The Smile, η μπάντα του Tom Yorke και του Jonny Greenwood των Radiohead, θα έρθουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το καλοκαίρι στο πλαίσιο του Release Athens για να παίξουν μαζί με τους Pulp στις 20 Ιουνίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: