Το νέο άλμπουμ των Queens of the Stone Age είναι εδώ

Roxx |
queens of the stone age 2023

To “In Times New Roman…” είναι ωμό, μερικές φορές πολύ σκληρό και δεν συνιστάται για όσους δεν το λέει η καρδιά τους. Κι όμως, είναι ίσως το πιο όμορφο και σίγουρα το πιο απολαυστικό άλμπουμ της δισκογραφίας τους. Οι πιο αιχμηροί στίχοι του Joshua Homme, ως τώρα, ενισχύονται από τον χαρακτηριστικό ήχο των QOTSA που όμως, εδώ διευρύνεται και γεμίζει με νέες και πρωτόγνωρες ανατροπές σχεδόν σε κάθε τραγούδι. Με το “In Times New Roman…” βλέπουμε ότι μερικές φορές χρειάζεται κανείς να κοιτάξει κάτω από τις πληγές και τις ουλές για να δει την ομορφιά, και μερικές φορές οι πληγές και οι ουλές είναι η ομορφιά.

Τα μέλη των QOTSA νιώθοντας κάπως έξω από τα νερά τους και αντιμετωπίζοντας δυσκολία να βρουν μουσική με την οποία μπορούσαν να συνδεθούν, έκαναν αυτό που συνηθίζουν να κάνουν: Στο “In Times New Roman…” είναι ο ήχος μιας μπάντας που δημιουργεί τη μουσική που θέλουν να ακούσουν τα μέλη της καταφέρνοντας παράλληλα να συγκεντρώσει το κοινό γύρω από το δικό της ηχητικό σύμπαν. «Ο κόσμος θα τελειώσει σε έναν ή δύο μήνες», τραγουδά ο Homme, ρωτώντας: «Τι θέλετε να κάνετε με τον χρόνο που σας απομένει;» Οι Homme, Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman και Jon Theodore ίσως να μην μπορούν να μας σώσουν αλλά δημιουργούν ένα «περιβάλλον» απόδρασης.Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το άλμπουμ στην playlist του youtube που ακολουθεί: 

Οι ηχογραφήσεις και οι μίξεις του άλμπουμ έγιναν στο studio του Josh HommePink Duck (RIP), ενώ πραγματοποιήθηκε επιπλέον ηχογράφηση και στο Shangri – La. Η παραγωγή του έγινε από τους Queens of The Stone Age και η μίξη από τον Mark Rankin.Το artwork είναι του μόνιμου συνεργάτη τους Boneface. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε LP (σε 5 χρώματα), CD και ψηφιακά στις .

Επίσης, οι Queens Of The Stone Age είναι headliners στο Other Stage του Glastonbury, την Κυριακή 25 Ιουνίου, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσαν και τις λεπτομέρειες της περιοδεία τους, σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη. Ο τίτλος της περιοδείας είναι“The End Is Nero” και αποτελεί μια πρόσκληση από τους Joshua HommeTroy Van LeeuwenMichael ShumanDean Fertita and Jon Theodore προς τον κόσμο να έρθει για να γιορτάσουν μαζί το τέλος του κόσμου. Μια πρόσκληση για όλους όσους θέλουν να ανήκουν κάπου. Εκεί θα το βρουν.

Κυκλοφορεί από την Matador με την υποστήριξη της The Hubsters 


Ο άνθρωπος που σχεδίασε το Alexander the Great μιλάει στο Roxx

Τι συνέβη με τις πωλήσεις των Avenged Sevenfold

Live Streaming από το Hellfest

Τεράστιες καθυστερήσεις για Avengers, Avatar και Star Wars


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ