Νέα τραγουδίστρια έχουν οι Linkin Park - Ακούστε το πρώτο τραγούδι στη μετά Chester Bennington εποχή
Music

Νέα τραγουδίστρια έχουν οι Linkin Park – Ακούστε το πρώτο τραγούδι στη μετά Chester Bennington εποχή

Η νέα εποχή των Linkin Park είναι οριστικά εδώ! Το συγκρότημα ανακοίνωσε τη νέα του τραγουδίστρια, που είναι η Emily Armstrong των Dead Sara, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα και το νέο τους τραγούδι. Είναι φυσικά η πρώτη νέα κυκλοφορία, επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Chester Bennington.

Υπάρχει όμως και άλλη αλλαγή στο line up, αφού ο Rob Bourdon δεν είναι στα ντραμς και τη θέση του έχει πάρει ο Colin Brittain. Από τη ζωντανή εμφάνιση της μπάντας, έλειπε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Brad Delson, όμως παραμένει κανονικά στο συγκρότημα, αφού τον βλέπουμε και στην πρώτη πρόμο φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ταυτόχρονα, είχαμε και την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ. Ο τίτλος του είναι From Zero και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου με έντεκα τραγούδια, ενώ ανακοινώθηκαν και οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις που έρχονται πάρα πολύ σύντομα.

Είναι έξι για φέτος, με την πρώτη στις 11 του μήνα στο Λος Άντζελες, ενώ έρχονται και στην Ευρώπη στις 22 και 24 του μήνα σε Αμβούργο και Λονδίνο αντίστοιχα. Τα εισιτήρια κυκλοφορούν σε λίγες ημέρες.

Κινούμαστε ξανά λοιπόν σε ρυθμούς Linkin Park και τους καλωσορίζουμε ξανά πίσω στις ζωές μας.

Ακούστε το The Emptiness Machine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.