«Η μουσική του Eminem τόσο δυνατή όσο οποιοδήποτε metal τραγούδι»
Music

«Η μουσική του Eminem τόσο δυνατή όσο οποιοδήποτε metal τραγούδι»

To Rock and Roll Hall of Fame είναι προφανές ότι έχει αποφασίσει να γεμίσει με καλλιτέχνες που ούτε καν ταιριάζουν με την ευρεία περιγραφή του είδους και φέτος ένα από αυτούς που μπαίνουν είναι και ο Eminem.

O CEO του Rock and Roll Hall of Fame, Greg Harris, μιλώντας για την επιλογή του Eminem συνέκρινε τη μουσική του με το heavy metal για κάποιο λόγο. «Είναι ο δέκατος καλλιτέχνης που μπαίνει στο Hall of Fame και προέρχεται από το Hip Hop.  Αν όμως ακούσεις τη μουσική είναι τόσο δυνατή και ευθεία όπως οποιοδήποτε metal τραγούδι. Είναι ένα χτύπημα στο στήθος και ένα μήνυμα με δύναμη και ρυθμό» τόνισε.  

Εκτός από τον Eminem φέτος μπαίνουν επίσης οι Dolly Parton, Duran Duran, Lionel Richie, Pat Benatar, Eurythmics και Carly Simon. Οι Judas Priest θα μπουν και αυτοί στο Rock and Roll Hall of Fame όχι όμως μέσω της ψηφοφορίας, αλλά με μία τιμητική ένταξη, που προφανώς γίνεται για να περιοριστούν λίγο οι αντιδράσεις που υπάρχουν κάθε χρόνο για τον αποκλεισμό του metal γενικότερα.

Netflix – Μάιος 2022: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται

House of the Dragon: Ο πρώτος δράκος σκάει μύτη στο νέο trailer

Disney Plus: Ανακοίνωσε προσφορά για την Ελλάδα και πολλά νέα για την πρεμιέρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ