Imagine Dragons: Όλες οι πληροφορίες για τα εισιτήρια
Music

Imagine Dragons: Όλες οι πληροφορίες για τα εισιτήρια

Το πρωί της Πέμπτης κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία των Imagine Dragons στην Αθήνα στις 6 Σεπτεμβρίου του 2023. Οι τιμές τους διαμορφώνονται στα 76,50 ευρώ για τον χώρο μπροστά στη σκηνή και στα 58,50 ευρώ για το πίσω μέρος. Και στις δύο περιπτώσεις το κόστος ανεβαίνει περίπου 8 ευρώ για την αγορά μέσω ticketmaster.

Διαθέσιμα είναι επίσης δύο VIP πακέτα που κοστίζουν 523 και 215 ευρώ αντίστοιχα. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.

Το δελτίο Τύπου: Στο πλαίσιο του «Mercury World Tour» που ξεκίνησε στις αρχές του 2022 με μπόλικες ευρωπαϊκές στάσεις και θα συνεχιστεί το 2023 σε διάφορα σημεία του πλανήτη, οι Imagine Dragons θα μας αποδείξουν επί σκηνής πως ο ήχος τους δεν δαμάζεται και πως είναι μαγεία να μπορείς να συνδυάσεις αρμονικά την rock, την hip hop, την pop και την folk μουσική κουλτούρα.

Ευρηματικές συνθέσεις και στίχοι που σκαλώνουν στην αυτογνωσία είναι ίσως τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά τους. Είναι μάλιστα αυτά που αποτελούν πηγή έμπνευσης και αναζωογόνησης για το κοινό που τους ακολουθεί πιστά παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα. Εκατομμύρια followers, δισεκατομμύρια θεάσεις και το σημαντικότερο… αμέτρητες συνεργασίες που τους φέρνουν στο προσκήνιο διαρκώς.

Οι Imagine Dragons δημιουργήθηκαν το 2009 στο Las Vegas των Η.Π.Α., βάζοντας στόχο να μας αποκαλύψουν το απεριόριστο πάθος τους και τις ευαισθησίες τους. Πώς; Μια σειρά από EP κυκλοφόρησαν ανεξάρτητα και γρήγορα κέρδισαν το κοινό. Το συγκρότημα έκανε στην ουσία το ντεμπούτο του με το διπλά πλατινένιο single «It’s Time» το 2012. To ίδιο έτος ένα ολοκληρωμένο album με τίτλο «Night Visions» τους στέλνει ένα βήμα πριν την κορυφή του Billboard 200, πουλώντας περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Επιπλέον, το «Radioactive» από τον ίδιο δίσκο έφτασε στο Νο.1 του Billboard Rock Chart, κερδίζοντας παράλληλα την καλύτερη ροκ ερμηνεία στα βραβεία Grammy το 2014.

Το «Smoke + Mirrors» ήταν η συνέχεια το 2015, ενώ το μεγάλο μπαμ γίνεται τον Ιούνιο του 2017 με το τρίτο album «EVOLVE» να βρίσκει τεράστια επιτυχία. «Believer», «Thunder» και «What It Takes» διακρίνονται και μονοπωλούν σε charts και ραδιόφωνα. Με το album «Origins» το 2018 ο στίχος των Imagine Dragons αντανακλά μια ολόκληρη εποχή. Η απομόνωση των social media, η έννοια της αυτοαποδοχής, η υπαρξιακή απογοήτευση γίνονται μια κραυγή για να καταλήξουν στην ελπίδα, έτσι όπως την ερμηνεύει ο front man και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Dan Reynolds. Με αυτή την ανοιχτή καρδιά στις νεότερες γενιές οι Imagine Dragons μιλούν για την ρομαντική αγάπη, την ονειρική μελαγχολία, τους φόβους, την απώλεια, την ζωή σαν γιορτή.

«Δεν μπορώ παρά να γράψω από ένα συναισθηματικό και ευάλωτο μέρος, καθώς είναι το μόνο μέρος έμπνευσης για μένα που είναι αληθινό» λέει ο Dan Reynolds που μαζί με τους Imagine Dragons επέστρεψαν δισκογραφικά το 2021 και το 2022 με το «Mercury – Act 1» και το «Mercury – Act 2» αντίστοιχα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ