Μήνυση για βιασμό κατά του Axl Rose από πρώην μοντέλο
Music

Μήνυση για βιασμό κατά του Axl Rose από πρώην μοντέλο

H υπόθεση αφορά περιστατικό του 1989 όπου ο Axl Rose φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία γυναίκα που είχε γνωρίσει το ίδιο βράδυ.

Για σεξουαλική επίθεση κατηγορεί τον Axl Rose, η Sheila Kennedy, πρώην μοντέλο του Penthouse. Η υπόθεση αφορά περιστατικό του 1989, που όπως υποστηρίζει η 60χορονη σήμερα Kennedy συνέβη τη μέρα που γνώρισε τον frontman των Guns ‘N Roses.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η Kennedy συνάντησε για πρώτη φορά τon Axl σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για ένα πάρτι, αλλά δεν κάλεσε τη φίλη της καθώς «δεν ήταν αρκετά όμορφη». Η Kennedy λέει ότι ζήτησε συγγνώμη από τη φίλη της και επέστρεψε στο δωμάτιο του με τον μελοντικό παρουσιαστή του MTV, Riki Rachtman.

Μόλις επέστρεψε στο δωμάτιο, ο Axl προσέφερε στους καλεσμένους με κοκαΐνη και αλκοόλ. Όταν η Kennedy πήγε στην τουαλέτα, ο Rose φέρεται να περίμενε έξω από την πόρτα και όταν εμφανίστηκε την έσπρωξε στον τοίχο και τη φίλησε.

H Kennedy τον βρήκε ελκυστικό και δεν ενοχλήθηκε από αυτό το περιστατικό. Ήταν ανοιχτή να κοιμηθεί μαζί του αν τα πράγματα προχωρούσαν, λέει η μήνυση, αν και είναι ανένδοτη ότι δεν συναίνεσε στη βίαιη συνάντηση αργότερα το βράδυ.

Iσχυρίζεται ότι έφυγε από το δωμάτιο αργότερα, όταν o Rose άρχισε να κάνει σεξ με ένα άλλο μοντέλο με επιθετικό τρόπο που φαινόταν οδυνηρός για το μοντέλο και την έκανε να νιώθει άβολα. Αφού έφυγε από το δωμάτιο, άκουσε τον ήχο του γυαλιού που θρυμματίζεται και και τον Axl να ουρλιάζει στο μοντέλο. Όταν άκουσε τον θόρυβο, ο Rachtman φέρεται να είπε στην Kennedy: «Θα γίνει κακό».

Iσχυρίζεται ότι o Rose περπάτησε στο διάδρομο προς το δωμάτιο του Riki Rachtman, την έσπρωξε στο πάτωμα και την έσυρε, προκαλώντας της αιμορραγία. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο, φέρεται να την πέταξε στο κρεβάτι, άρπαξε ένα καλσόν και της έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη της. Η μήνυση ισχυρίζεται ότι «ήταν σε σεξουαλική, ασταθή οργή» και ότι διείσδυσε βίαια στην Kennedy.

«Την αντιμετώπισε σαν περιουσία που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη σεξουαλική του ευχαρίστηση», λέει η αγωγή. «Η Kennedy δεν συναίνεσε και ένιωσε εξουθενωμένος».

H Sheila Kennedy έχει αναφερθεί ξανά στο περιστατικό στην αυτοβιογραφία της του 2016 και σε ένα ντοκιμαντέρ του 2021 με αντίστοιχες υποθέσεις. Η δυνατότητα για να καταθέσει μήνυση ήρθε με Adult Survivors Act, που καταργεί προσωρινά την παραγραφή λόγω χρόνου για υποθέσεις σεξουαλικών υποθέσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.