Το μήνυμα του Dennis Stratton στο ελληνικό κοινό για τις συναυλίες των Maiden uniteD
Music

Το μήνυμα του Dennis Stratton στο ελληνικό κοινό για τις συναυλίες των Maiden uniteD

Οι Maiden uniteD, η καλύτερη tribute μπάντα των Iron Maiden παγκοσμίως, που διασκευάζουν με το δικό τους, μοναδικό τρόπο τους κλασικούς ύμνους των Maiden, θα βρεθούν για δύο συναυλίες στην Ελλάδα, στις 12 Απριλίου στο An Club στα Εξάρχεια και στις 13 Απριλίου στο Eightball Club στη Θεσσαλονίκη.

Αυτήν τη φορά, οι Maiden uniteD θα έχουν στη σύνθεσή τους τον έναν και μοναδικό, Dennis Stratton, που ήταν ο κιθαρίστας των Iron Maiden στο ντεμπούτο άλμπουμ τους, το 1980. Ο Dennis Stratton μας έστειλε το μήνυμα του, καλώντας όλους τους φίλους των Maiden να βρεθούν στο ΑΝ club για μία διαφορετική συναυλία, για να ακούσουν τα αγαπημένα τραγούδια των Maiden παιγμένα με διαφορετικές ενορχηστρώσεις, με ακουστικές κιθάρες. Προβλέπει ότι θα είναι μία φανταστική βραδιά!

Δείτε τον ΕΔΩ 

«Γεια σας! Είμαι ο Dennis Stratton. Έπαιξα τις ορίτζιναλ κιθάρες στο πρώτο άλμπουμ των Iron Maiden και έκτοτε παίζω στους Lionheart. Tώρα έρχομαι Ελλάδα με τους Maiden uniteD, εγώ και οι Maiden uniteD. Παίζω με τους Maiden uniteD εδώ και μερικά χρόνια. Φανταστική μπάντα! Ποτέ έως τώρα δεν έχω ακούσει να παίζονται τα τραγούδια των Iron Maiden τόσο καλά και τόσο διαφορετικά! Διαφορετικές ενορχηστρώσεις με ακουστικές κιθάρες! Είναι λίγο κλασική, ακουστική προσέγγιση. Είναι φανταστικά, τα τραγούδια είναι σπουδαία! Και ναι, ερχόμαστε στην Ελλάδα. Έχω παίξει μόνο μία φορά στην Αθήνα πριν.

Έτσι στις 12 Απριλίου, Παρασκευή 12 Απριλίουερχόμαστε στην Αθήνα στο ΑΝ club.

Πάρτε τώρα τα εισιτήριά σας γιατί θα είναι μια φανταστική βραδιά! Οπότε ελάτε! Θα είναι υπέροχο να τα πούμε από κοντά. Και φαντάζομαι θα είναι πιο ζεστά στην Ελλάδα από ότι εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο… Σας ευχαριστώ. Θα τα πούμε σύντομα. Σας χαιρετώ. Με αγάπη»

Η προπώληση συνεχίζεται στο δίκτυο more.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.