Το μήνυμα των Pulp για τις συναυλίες του 2024: «Τα τραγούδια επέστρεψαν στη ζωή και θέλουν να ακουστούν»
Music

Το μήνυμα των Pulp για τις συναυλίες του 2024: «Τα τραγούδια επέστρεψαν στη ζωή και θέλουν να ακουστούν»

Οι Pulp συνεχίζουν φέτος τη reunion περιοδεία τους, που θα τους φέρει φυσικά και από την Ελλάδα, για μία εμφάνιση στο Release Athens στις 20 Ιουνίου.

Με αφορμή λοιπόν, μία νέα εμφάνιση που ανακοινώθηκε για το Άμστερνταμ τον Μάιο, o Jarvis Cocker έστειλε το μήνυμα που κουβαλάει αυτή η… συνεχιζόμενη επιστροφή της μπάντας.

«Ναι, το encore συνεχίζεται. Τα τραγούδια επέστρεψαν στη ζωή και θέλουν να ακουστούν. Έχουν την ανάγκη να ακουστούν. Ξανά και ξανά. Προσπαθούν να μας κρατήσουν ζεστούς. Να μας θυμίζουν ποιο είναι το νόημα. Ελάτε και διασκεδάστε μαζί μας, το αξίζετε».

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Pulp, την Πέμπτη 20 Iουνίου, στην Πλατεία Νερού! Mαζί τους, ως co-headliners, οι The Smileη μπάντα που δημιούργησαν ο Thom Yorke και ο Jonny Greenwoodδηλαδή ο δημιουργικός πυρήνας των περίφημων Radiohead, μαζί με τον Tom Skinner των Sons ofKemet.

Το lineup συμπληρώνει ιδανικά, ένα ακόμα θρυλικό indie rock συγκρότημα, οι υπέροχοι Ride και οι ραγδαία ανερχόμενοι, Tramhaus. Λεπτομέρειες και εισιτήρια εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.