Μιλήσαμε με τον τυχερό που έζησε την εμπειρία ζωής τραγουδώντας στη σκηνή με τους Bring me the Horizon
Music

Μιλήσαμε με τον τυχερό που έζησε την εμπειρία ζωής τραγουδώντας στη σκηνή με τους Bring me the Horizon

Όσοι πήγαν την Τετάρτη στο OAKA για την εμφάνιση των Bring me the Horizon, εκπλήρωσαν ένα τεράστιο συναυλιακό απωθημένο και βοήθησαν να γραφτεί μία σημαντική σελίδα στη συναυλιακή ιστορία της χώρας. Δεν το λες και λίγο πράγμα να υποδεχόμαστε στην Ελλάδα έναν από τους ελάχιστους νέους headliner μεγάλων φεστιβάλ.

Υπάρχει όμως και ένας από τους θεατές, που το έζησε πιο κοντά από όλους. Για την ακρίβεια το έζησε πάνω στη σκηνή. Ο λόγος για τον άνθρωπο που επέλεξε ο Oli Sykes για να τον συνοδεύσει στα φωνητικά του Antivist. Και όχι μόνο ανέβηκε στη σκηνή, αλλά ήταν και εξαιρετικός, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.

Ψάξαμε, τον βρήκαμε και είχαμε μια σύντομη κουβέντα μαζί του για αυτή την εμπειρία ζωής. Αρχικά, διορθώσαμε την λανασμένη εντυπωση που είχαμε ακούγοντας τον Oli, να λέει Elias. Τελικά δεν ήταν Ηλίας. Ήταν Λάιος. Γιάννης Λάιος. Είναι 23 χρονών και είχε πάρει μαζί του στη συναυλία, ένα πλακάτ που δήλωνε την επιθυμία του να τραγουδήσει το Antivist πάνω στη σκηνή. Το ίδιο είχαν κανεί κι άλλοι, αλλά ο Γιάννης ήταν ο τυχερός.

Όταν τον επέλεξαν ακολουθήσε τους σεκιούριτι και πήγε στα παρασκήνια για περίπου ένα δίλεπτο και εκεί συνδέθηκε με όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό. Του προσέφεραν νερο, τον ρώτησαν αν ξέρει τους στίχους και ο τραγούδιστής των Bring me the Horizon, τον πήρε μια αγκαλιά και του είπε απλά να το απολαύσει.

Και το απόλαυσε, αφού ήταν τρομερός στη σκηνή και στις κινήσεις, αλλά και στο τραγούδι. Αν δεν ήταν ήδη τραγουδιστής, θα έπρεπε να γίνει. Αλλά είναι! Ο Γιάννης εδώ τρία χρόνια τραγουδάει στους Aqua De Vida, έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα single και έχουν δώσει πολλές συναυλίες.

Όπως μας είπε, δεν είναι κάτι που το αντιμετωπίζουν απλά ως χόμπι, αλλά σκοπέυουν να το παλέψουν πολύ και να το πάνε μέχρι τέλους. Έχουν πολλά κομμάτια έτοιμα και αναμένεται να έχουμε νέες κυκλοφορίες σύντομα.

«Δεν το έχω συνηδητοποιήσει ακόμα» λέει ο Γιάννης για το χθεσινό και πως να το συνηδητοποιήσει άλλωστε. Όπως του είπαν κάποιοι φίλοι του, όταν κατέβηκε από τη σκηνή το συναίσθημα πρέπει να μοιάζει με το καλύτερο ναρκωτικό του κόσμου.

Δείτε το βίντεο από το Ejekt Festival και αμέσως μετά δείτε το πιο πρόσφατο single των Aqua De Vida.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.