Μία μεγάλη πρεμιέρα και μία τεράστια απουσία στο setlist των Foo Fighters
Music

Μία μεγάλη πρεμιέρα και μία τεράστια απουσία στο setlist των Foo Fighters

Μετά το σύντομο πέρασμα τους από την Ευρώπη για τα Rock am Ring και Rock im Park, οι Foo Fighters επέστρεψαν στην Αμερική για μερικές εμφανίσεις και το βράδυ της Τετάρτης έπαιξαν στο Άρκανσο.

Το συγκρότημα που βρίσκεται σε περιοδεία για το νέο άλμπουμ, But here we Are, έπαιξε τρία από τα νέα τραγούδια που είχαμε ακούσει ξανά live (Rescued, Nothing at All, Under You), αλλά κράταγε τη μεγάλη έκπληξη για το τέλος. Αυτή ήταν η ζωντανή πρεμιέρα του The Teacher, του μεγαλύτερου σε διάρκεια τραγουδιού στην ιστορία της μπάντας, που αποτελεί ένα tribute του Dave Grohl στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή το 2022, όπως και ο Taylor Hawkins.

Όταν το τραγούδι (στο οποίο τη μπάντα συνόδευσε η κόρη του Dave Violet) ολοκληρώθηκε, η ώρα που είχαν στη διάθεση του είχε ξεπεραστεί κατά πολύ, έτσι δεν έπαιξαν καθόλου το Everlong κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές από τότε που κυκλοφόρησε.

Και να προσθέσουμε ότι όταν ο Dave Grohl προλογίζει το Everlong, λέει ότι δεν του αρέσει ποτέ να λέει «Goodbye» στο τέλος των συναυλιών, όμως το The Teacher που έριξε την αυλαία της εμφάνισης, στη στούντιο εκδοχή του, τελειώνει με τη λέξη Goodbye να επαναλαμβάνεται. Τι έκανε ο Dave Grohl; Δεν τραγούδησε αυτό το σημείο. Σταθερός στις απόψεις του.


Ο άνθρωπος που σχεδίασε το Alexander the Great μιλάει στο Roxx

Τι συνέβη με τις πωλήσεις των Avenged Sevenfold

Live Streaming από το Hellfest

Τεράστιες καθυστερήσεις για Avengers, Avatar και Star Wars


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ