Ούτε το 2025 θα έρθουν στην Ελλάδα οι Metallica
Music

Ούτε το 2025 θα έρθουν στην Ελλάδα οι Metallica

To πρωί της Πέμπτης οι Metallica ανακοίνωσαν το πλάνο τους για την συνέχιση της M72 περιοδείας και το 2025 με το ξεκίνημα να γίνεται τον Απρίλιο στις ΗΠΑ και να συνεχίζεται τον Μάιο αλλά και τον Ιούνιο. Θα υπάρχουν οι διπλές εμφανίσεις σε στάδια αλλά και μονές με την ίδια τεράστια παραγωγή.

Στην ανακοίνωση του συγκροτήματος, υπάρχουν πληροφορίες για τα εισιτήρια, που δεν μας αφορούν ιδιαίτερα, αλλά αυτό που μας αφορά και δεν είναι θετικό, είναι τα πλάνα τους για το υπόλοιπο διάστημα του 2025.

Όπως τονίζουν η επόμενη χρονιά, εκτός από τις ΗΠΑ θα περιλαμβάνει εμφανίσεις τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στην Ευρώπη, που τους υποδέχθηκε φέτος αλλά και τη χρονιά που μας πέρασε.

Έτσι το όνειρο να τους δούμε ξανά στην Ελλάδα, θα χρειαστεί να περιμένει ακόμα μία χρονιά. Συνηθισμένοι είμαστε έτσι κι αλλιώς, αφού έχουν να μας έρθουν από το 2010.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: