Οι Metallica ανακοίνωσαν νέες ημερομηνίες για Ευρώπη - Υπάρχει ελπίδα για Ελλάδα;
Music

Οι Metallica ανακοίνωσαν νέες ημερομηνίες για Ευρώπη – Υπάρχει ελπίδα για Ελλάδα;

Ήταν Νοέμβριος του 2022 όταν οι Metallica είχαν ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για την παγκόσμια περιοδεία του 72 Seasons μέχρι και το 2024. Έλεγαν τότε ότι στο πρόγραμμα τους δεν θα προστεθούν άλλες ημερομηνίες εκτός από κάποια σπέσιαλ events.

Έναν χρόνο μετά και έχουμε τις πρώτες προσθήκες σε αυτή την τεράστια περιοδεία. Όπως ανακοίνωσε η μπάντα θα παίξει στην Ιταλία στις 29 Μαΐου στο φεστιβάλ I-Days και στις 26 Ιουνίου στο φεστιβάλ Tons of Rock της Νορβηγίας.

Θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι δεν μιλάμε για διπλές εμφανίσεις, όπως έχει συμβεί σε όλες τις πόλεις μέχρι σήμερα, ακόμα και στο Download Festival τον Ιούνιο που για χάρη τους έγινε τετραήμερο. Και όπως είναι λογικό τώρα θα αρχίσει η κουβέντα για το αν μπορεί να προστεθεί η Ελλάδα  στην περιοδεία της μπάντας.

Είναι μια κουβέντα που θα ολοκληρωθεί σύντομα, αφού το συγκρότημα στην ανακοίνωση του λέει ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινωθούν άλλες δύο ημερομηνίες στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα. Δεν διευκρινίζει βέβαια αν αφορούν την Ευρώπη ή την Αμερική.  Το γεγονός παραμένει πάντως ότι η αβεβαιότητα που επικρατεί για το ΟΑΚΑ δεν μας κάνει και τόσο αισιόδοξους, αφού δεν έχουμε χώρους αυτή τη στιγμή. Προφανώς και μακάρι να γινόταν αλλά το βλέπουμε από απλά δύσκολο έως απίθανο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: