Οι Enemy of Reality παρουσιάζουν μία εκπληκτική διασκευή στο παραδοσιακό κομμάτι “Δεν Σε Θέλω Πια”. Πρόκειται για ένα εκ των σπουδαιότερων και δημοφιλέστερων ελληνικών τραγουδιών, που κατά την περίοδο κυκλοφορίας του πρωτοτύπου, ανέδειξε τις στενές σχέσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία.
Το τραγούδι επαναπροσδιορίζεται από τους Enemy of Reality, σε μία νέα, εκρηκτική και σκοτεινότερη εκδοχή που γεφυρώνει την ελληνική παράδοση με τον metal ήχο και διατηρεί την αυθεντικότητα του πρωτοτύπου, φέρνοντάς το σε ένα σύγχρονο δυναμικό πλαίσιο.
Δείτε το μουσικό video εδώ:
“Όσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν ότι αγαπάμε το παραδοσιακό στοιχείο και το πάντρεμά του με το μεταλλικό ήχο μας. Η διασκευή του συγκεκριμένου τραγουδιού ήταν μια πρόκληση που θέσαμε στους εαυτούς μας, και παρόλο που μας βγήκε πολύ φυσικά, απαίτησε πολλή δουλειά για να διαμορφωθεί ακριβώς όπως το οραματιστήκαμε.
Όπως πάντα κάνουμε, δεν το αντιμετωπίσαμε σαν μια απλή διασκευή, αλλά επιχειρήσαμε να δημιουργήσουμε μία πιο “δική μας”, σκοτεινότερη εκδοχή, πάντα με σεβασμό στο πρωτότυπο, που άλλωστε αποτελεί ένα αριστουργηματικό τραγούδι που αναδεικνύει τις ρίζες μας. Ελπίζουμε να σας συνεπάρει!”
Ακούστε το τραγούδι στο Spotify:
https://bit.ly/41vZTky
Την ηχογράφηση, μίξη και mastering ανέλαβε ο Steve Lado, ενώ το video σκηνοθέτησε ο Bob Katsionis με διευθυντή φωτογραφίας τον Αλέξανδρο Χαριτάκη. Η κινηματογράφηση έγινε στα Atlas Audio & Visual Studios.
Credits πρωτοτύπου:
Μουσική: Di Chiara Vincenzo
Ιταλικοί στίχοι: Barbieri Antonio
Ελληνικοί στίχοι: Σιδερής Β. Δ.
Το συγκεκριμένο δεν αποτελεί την πρώτη διασκευή παραδοσιακού τραγουδιού στην οποία επιδίδεται το Αθηναϊκό κουαρτέτο, καθώς το 2021, είχαν διασκευάσει το εμβληματικό “Την Πατρίδα M’ Έχασα”, σαν φόρο τιμής στην γενοκτονία του Πόντου.
Δείτε το σχετικό video εδώ:
Οι Enemy of Reality εμφανίζονται ζωντανά το Σάββατο 29 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club, για τον εορτασμό των 11 ετών πορείας τους. Μαζί τους επί σκηνής θα βρεθούν οι Lazy Man’s Load και οι Deus Culpa, σε μία βραδιά με πολλές εκπλήξεις και εντυπωσιακά stage shows.
Προπώληση πραγματοποιείται μέσω της more.com και του δικτύου καταστημάτων της.
Οι Sleep Token επέστρεψαν: Ακούστε το νέο τραγούδι – Τον Μάιο το άλμπουμ!
Machine Head και Fear Factory μαζί τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη
Σε prime time για την Ελλάδα το WWE στο Netflix για τρεις εβδομάδες
Οι Franz Ferdinand επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία συναυλία στον Λυκαβηττό
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.