Μεγάλη προσφορά του Release Athens για όσους πήγαν στους Offspring
Music

Μεγάλη προσφορά του Release Athens για όσους πήγαν στους Offspring

To Release Athens άνοιξε τις πύλες για το φετινό καλοκαίρι με το μεγάλο πάρτι που έστησαν οι Offspring για 17.000 θεατές. Οι διοργανωτές θέλοντας να ευχαριστήσουν το κοινό για την παρουσία τους κάνουν μία μεγάλη προσφορά για τρεις από τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε στην ανακοίνωση που ακολουθεί τον τρόπου που μπορείτε να εξασφαλίσετε μειωμένη τιμή εισιτηρίου.

Ενημερώνουμε πως το Release Athens, επιβραβεύοντας όλους τους κατόχους εισιτηρίου της συγκεκριμένης ημέρας (9 Ιουνίου), σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις παρακάτω τρεις ημέρες του φεστιβάλ, αποκτώντας τα σχετικά εισιτήρια σε προνομιακή τιμή:

20 Ιουνίου / Pulp, The Smile, Ride, Tramhaus  προς 50€ (τρέχουσα τιμή 75€)

17 Ιουλίου / Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie προς 45€ (τρέχουσα τιμή 65€)

18 Ιουλίου / Duran Duran, SOFI TUKKER προς 50€ (τρέχουσα τιμή 75€)

Η συγκεκριμένη επιβράβευση ισχύει για μέχρι 2 εισιτήρια γενικής εισόδου ανά show (χωρίς περιορισμό στον αριθμό των ημερών – εάν το επιθυμείτε μπορείτε να πάρετε μέχρι δύο εισιτήρια για καθεμία από αυτές τις τρεις ημέρες) και θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων που αφορούν σε αυτήν.
Γι’ αυτό, βιαστείτε!

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλή και αρκούν λίγα λεπτά για να ολοκληρώσετε την αγορά των εισιτηρίων σας, με την ειδική αυτή έκπτωση. 

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Επιλέγετε το show που σας ενδιαφέρει: 

Pulp/The Smile (20 Ιουνίου)

Massive Attack (17 Ιουλίου)

Duran Duran (18 Ιουλίου)

  1. Πατάτε το κουμπί ΕΙΣΙΤΗΡΙΑκαι στο πεδίο «παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας / please insert your code», πληκτρολογείτε τον αριθμό του barcode που αναγράφεται στο εισιτήριο σας από τις 09.06(θα το βρείτε στο pdf που λάβατε κατά την αγορά του) και στη συνέχεια εμφανίζεται η έκπτωση.
  2. Θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε show που θέλετε να παρακολουθήσετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε barcode μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο ΜΙΑ φορά ανά ημέρα / show προτίμησης, οπότε πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τον αριθμό εισιτηρίων επιβράβευσης που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, τα εισιτήρια με τη συγκεκριμένη έκπτωση μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο ηλεκτρονικά και αποκλειστικά με τον παραπάνω τρόπο – όχι τηλεφωνικά ή μέσω email.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες ημέρες θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.releaseathens.gr/event/pulp/

https://www.releaseathens.gr/event/massive-attack/

https://www.releaseathens.gr/event/duran-duran/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.