Μεγάλη επιστροφή από Moonspell με δυνατό τραγούδι και μήνυμα

Roxx |
MOONSPELL

H αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη δεκαετία οι Moonspell δεν κατάφεραν να φτάσουν στα υψηλό επίπεδο που μας είχαν συνηθίσει με καμία από τις κυκλοφορίες τους, όμως τα μηνύματα είναι πολύ θετικά από το πρώτο δείγμα της επόμενης δουλειάς τους.

Το Hermitage θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο και το The Greater Good που αποτελεί το πρώτο single είναι ένα τραγούδι με δυνατό μήνυμα και εικόνες γροθιά στο στομάχι που συνοδεύεται από μία ηχητική μελαγχολία που φτάνει στην κορύφωση της προς το τέλος και μας κάνει να θέλουμε κι άλλο.

Ο Fernando Ribeiro με όχι και τόσο αισιόδοξη διάθεση, τονίζει ότι η  μπάντα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της καριέρας της και το μόνο που τους ενδιαφέρει πλέον είναι να προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν στους οπαδούς τους.

«Θέλουμε να σας πούμε ιστορίες με τους στίχους μας, να έρθουμε κοντά σε αυτή την εποχή της απόστασης, δεν θέλουμε να σας επηρεάσουμε για να αγοράσετε κάτι. Θέλουμε να κάτσουμε μαζί στο τραπέζι σαν να είμαστε στενοί φίλοι, όπως παλιά όταν η μουσική σήμαινε περισσότερα» τονίζει ο frontman της μπάντας.

Αυτό που ακολουθεί είναι το tracklisting του άλμπουμ και αμέσως μετά το νέο single.

“Hermitage” track listing:

01. The Greater Good
02. Common Prayers
03. All Or Nothing
04. Hermitage
05. Entitlement
06. Solitarian
07. The Hermit Saints
08. Apophthegmata
09. Without Rule
10. City Quitter (Outro)ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ