Matt Heafy: Όλες οι λεπτομέρειες για το black metal πρότζεκτ
Music

Matt Heafy: Όλες οι λεπτομέρειες για το black metal πρότζεκτ

Όλες τις λεπτομέρειες για το black metal πρότζεκτ των Ibaraki, ανακοίνωσε ο Matt Heafy. O frontman των Trivium συνεργάζεται με τον Ihsahn στα περισσότερα τραγούδια, της δουλειάς που έχει τίτλο Rashomon και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Μαΐου από τη Nuclear Blast.

Στo άλμπουμ που βρισκόταν στα σκαριά εδώ και μία δεκαετία, συμμετέχει ο Nergal των Behemoth στο τραγούδι, Akumu, που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ με τεράστιο ενδιαφέρον περιμένουμε να ακούσουμε το τραγούδι Ronin στο οποίο ο Heafy συνεργάζεται με τον Gerard Way των Trivium.

«Πάντα εντυπωσιαζόμουν από το Transfiguration του Sagazan και εδώ και χρόνια ήθελα να το τιμήσω με ένα performance art piece. Το να μπορέσω επιτέλους να βυθιστώ σε αυτό το στυλ ήταν μία πολύ έντονη εμπειρία. Το να έχω τον Nergal σε αυτό το τραγούδι που έγραψα μαζί με τον Ihsahn μου επέτρεψε να συνδυάσω πολλές από τις μακροχρόνιες επιρροές μου και οι μετάφραση που έκανε για τους στίχους στην πολωνική γλώσσα ανέβασε το τραγούδι σε ένα άλλο επίπεδο» δήλωσε ο Matt Heafy για το Akumu

Ακούστε το Akumu

“Rashomon” track listing:
01. Hakanaki Hitsuzen
02. Kagutsuchi
03. Ibaraki-Dōji
04. Jigoku Dayū
05. Tamashii No Houkai
06. Akumu (Feat. Nergal)
07. Komorebi
08. Rōnin (feat. Gerard Way)
09. Susanoo No Mikoto (feat. Ihsahn)
10. Kaizoku

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ