Λύθηκε το μυστήριο με την εξαφάνιση των Paramore
Music

Λύθηκε το μυστήριο με την εξαφάνιση των Paramore

Ένας μικρός πανικός επικράτησε το τελευταίο διάστημα στις τάξεις των οπαδών των Paramore. Αφορμή στάθηκε αρχικά η τοποθέτηση τους που έλεγε για αβεβαιότητα στο μέλλον τους, στη συνέχεια εξαφάνισαν όλες τις δημοσιεύσεις τους από τα Social Media και «έριξαν» το επίσημο site τους, ενώ το τελευταίο χτύπημα ήρθε με την ακύρωση προγραμματισμένης εμφάνισης τους.

Οι φήμες οργίασαν με κάποιους να μιλάνε ακόμα  και για διάλυση, όμως τελικά όπως αναφέρει το Variety, το θέμα είναι πιο απλό. Το δισκογραφικό τους συμβόλαιο με την Atlantic ολοκληρώθηκε και είναι πλέον free agents.

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο προκάλεσε διαχρονικά πολλά προβλήματα στους Paramore, αφού η Haley Williams είχε αρχικά υπογράψει ξεχωριστά ως σόλο καλλιτέχνης σε μία συμφωνία που έδινε στην εταιρεία δικαιώματα ακόμα και από τα έσοδα των συναυλιών.

Ωστόσο, η φύση της συμφωνίας προκάλεσε διαφωνίες μέσα στο συγκρότημα και αναφέρθηκε ως λόγος για να αποχωρήσουν τα αδέρφια Zach και Josh Farro το 2010. Ο Zach Farro επανήλθε το 2017 και μαζί με την Williams, και τον κιθαρίστα Taylor York, ο οποίος έγινε μέλος το 2009, είναι τα επίσημα σημερινά μέλη του συγκροτήματος.

Οι Paramore μετά την μεγάλη επιτυχία του This is Why που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο, έχουν μπροστά τους τις μεγαλύτερες συναυλίες της καριέρας τους, αφού θα παίξουν ως support στην Taylor Swift σε ευρωπαϊκά στάδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: