Το δεύτερο τραγούδι της νέας τους εποχής, παρουσίασαν για πρώτη φορά οι Linkin Park, το βράδυ της Κυριακής, στην επιστροφή τους στην Ευρώπη μετά από επτά χρόνια με τη συναυλία τους στο Αμβούργο.
Έχει τίτλο Heavy is the Crown και όπως ανακοινώθηκε είναι το επίσημο τραγούδι του League of Legends World Championship, ενός από τα μεγαλύτερα esports events. Ο Mike Shinoda χαρακτήρισε το τραγούδι ως highlight της επιστροφής τους με την Emily Armstrong στα φωνητικά.
Μέχρι να έχουμε την επίσημη στούντιο εκδοχή (το απόγευμα της Τρίτης), μπορείτε να το ακούσετε στη live εκτέλεση από το Αμβούργο, στο βίντεο που ακολουθεί. Το νέο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο From Zero, κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου.
Η Κέιτ Γουίνσλετ στη νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
Μόνο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια για τους Iron Maiden
Οι Slaughter to Prevail για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο συναυλίες!
«H CIA υποβάθμισε σκόπιμα τη rock μουσική στα τέλη της δεκαετίας του ’90»
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.










