Λίγο πριν έρθουν στην Ελλάδα για το Release Athens οι Offspring ολοκλήρωσαν το νέο τους άλμπουμ
Music

Λίγο πριν έρθουν στην Ελλάδα για το Release Athens οι Offspring ολοκλήρωσαν το νέο τους άλμπουμ

Ένας μήνας απομένει για την έναρξη του Release Athens που θα βρει τους Offspring να επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 16 χρόνια. Λίγες ημέρες την έναρξη της περιοδείας του το συγκρότημα ολοκλήρωσε τη δουλειά για το νέο του άλμπουμ, πολύ πιο σύντομα αυτή τη φορά, αφού έχουν περάσει μόλις τρία χρόνια από το Let The Bad Times Roll.

«Είναι έτοιμο, μόλις τελείωσε και το master. Ήμασταν όλοι μαζί στο λεωφορείο και ακούγαμε το τελικό αποτέλεσμα του νέου δίσκου. Είναι έτοιμος» είπε ο Noodles σε συνέντευξη του, χωρίς πάντως να μπαίνει σε λεπτομέρειες για το πότε θα κυκλοφορήσει.

Θα πρέπει πάντως να θεωρούμε πλέον δεδομένο ότι η νέα δουλειά της μπάντας θα γίνει διαθέσιμη μέσα στο 2024, 30 χρόνια μετά το θρυλικό Smash που είχε την επέτειο του πριν από μερικές εβδομάδες.

Αυτό θα είναι το 11ο άλμπουμ τoυς, και το πιο γρήγορο σε κυκλοφορία, από την εποχή του Conspiracy of One που είχε έρθει το 2000 μόλις 2 χρόνια μετά το Americana. Θυμίζουμε ότι από το Days Gone By του 2012, πέρασαν εννέα χρόνια μέχρι να βγάλουν ξανά άλμπουμ.

Οι Offspring θα ανοίξουν την αυλαία του Release Athens στις 9 Ιουνίου και θα έχουν μαζί τους, τους Subways και Danko Jones. Εισιτήρια και πληροφορίες εδώ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.