Λίγο πριν έρθουν στην Ελλάδα για το Release Athens οι Offspring γιόρτασαν τα 30 χρόνια του Smash
SMASH

Λίγο πριν έρθουν στην Ελλάδα για το Release Athens οι Offspring γιόρτασαν τα 30 χρόνια του Smash

Τριάντα χρόνια ζωής συμπλήρωσε πριν από μερικές εβδομάδες ένας από τους πιο εμβληματικούς δίσκους των 90’s. Το Smash των Offspring παραμένει μέχρι και σήμερα ο δίσκος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών από ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία (την Epitaph) και το συγκρότημα γιόρτασε την επέτειο με μία special sold-out εμφάνιση στο Honda Center.

Τι έκανε τόσο special την εμφάνιση; Μα φυσικά ότι έπαιξαν ολόκληρο το άλμπουμ από την αρχή μέχρι το τέλος και πολλά από τα τραγούδια ακούστηκαν ξανά ζωντανά μετά από πολλά χρόνια.

Οι Offspring δεν έμειναν όμως μόνο στο Smash, αφού μετά την ολοκλήρωση του συνέχισαν την εμφάνιση του με 12 τραγούδια φτιάχνοντας  ένα τεράστιο σετ 25 τραγουδιών. Μπορείτε στο βίντεο που ακολουθεί να δείτε ολόκληρη τη συναυλία τους.

Οι Offspring έρχονται στην Ευρώπη για μία σειρά εμφανίσεων στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ και την αυλαία θα ανοίξει η εμφάνιση τους στο Release Athens στις 9 Ιουνίου. Έτσι δεν θα έχουμε εικόνα για το setlist τους και θα το απολαύσουμε χωρίς κανένα spoiler.

Εισιτήρια για την εμφάνιση των Offspring στο Release Athens μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.