Λεπτομέρειες για την τεράστια παραγωγή που φέρνουν οι Rammstein στην Ελλάδα
Music

Λεπτομέρειες για την τεράστια παραγωγή που φέρνουν οι Rammstein στην Ελλάδα

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τη μεγαλύτερη metal παραγωγή που έχουμε δει ποτέ στη χώρα μας, με τη συναυλία των Rammstein στο OAKA. Μπορεί να τους είχαμε δει ξανά στην Ελλάδα το 2010, όμως εκείνο το σόου δεν έχει καμία σχέση με το τωρινό, αφού η τωρινή παραγωγή είναι σχεδιασμένη και την σηκώνουν μόνο στάδια. Άντε και αεροδρόμια.

Οι Γερμανοί θα ανέβουν στη σκηνή του ολυμπιακού σταδίου στις 30 του μήνα, όμως οι προετοιμασίες ξεκινούν πολύ νωρίτερα για να είναι όλα έτοιμα και να υποδεχθούμε το… φλογερό σόου τους.

Η διοργανώτρια εταιρεία, έδωσε στη δημοσιότητα, λεπτομέρειες για την υπερπαραγωγή που στήνεται και προλαβαίνετε και εσείς να δείτε από κοντά, αν εξασφαλίσετε το εισιτήριο σας. Πάμε λοιπόν να δούμε τις λεπτομέρειες.

Tο show των Rammstein είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική και κολοσσιαία παραγωγή που γίνεται πρώτη φορά στη χώρα μας.

-Όπως σε όλες τις συναυλίες τους, έτσι και εδώ, ξεκινάνε να στήνουν 6 ημέρες νωρίτερα.

-Εργάζονται πάνω από 18 τεχνικοί ήχου, βίντεο συν της ελληνικής ομάδας.

-Η σκηνή που κάνουν το performance, χρειάζεται 4 μέρες για να στηθεί, έχει 60 μέτρα πλάτος, 30 μέτρα βάθος και 36 ύψος, φωτίζεται από 1.070 φώτα (χρειάζονται 400 ώρες να προγραμματιστούν)

-Χρειάζονται 90 φορτηγά που μεταφέρουν 1.350 τόνους υλικών

-Ο ήχος παράγεται από 170 ενισχυτές που παράγουν 12.000 watt ο καθένας και η ανατροφοδότηση γίνεται από μια γεννήτρια που χρειάζεται 4.000 λίτρα Diesel.

-Χρησιμοποιούνται 586 πυροτεχνίες – 1.000 λίτρα καύσιμης ύλης και 60 κιλά σκόνης λυκοπόδιου (εφέ εκρήξεων)

– Οι φλόγες των πυροτεχνημάτων, φτάνουν μέχρι και τα 20 μέτρα

– Χρειάζονται 36 μηχανές καπνού και 35 μεγάλοι ανεμιστήρες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: