Λεκάνη με το ομοίωμα του Lars Ulrich θα μπει σε μουσείο της Δανίας!
Music

Λεκάνη με το ομοίωμα του Lars Ulrich θα μπει σε μουσείο της Δανίας!

Lars Ulrich: Ένας μουσικός και γλύπτης από τη Φλόριντα έφτιαξε αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Μία λεκάνη τουαλέτας που αγκαλιάζεται από το ομοίωμα του Lars Ulrich των Metallica. Αν για κάποιο διεστραμμένο λόγο σας άρεσε και θα θέλατε να την αποκτήσετε, θα σας προλάβουμε και θα σας πούμε ότι δεν μπορείτε.

Θα μπορείτε όμως σε λίγο καιρό αν πάτε στην Κοπεγχάγη να τη δείτε στο μουσείο Ripley’s Believe It or Not! που περιλαμβάνει παράξενες κατασκευές και memorabilia, ενώ το 2020 πλήρωσε 4, εκατομμύρια δολάρια για το φόρεμα της Marilyn Monroe όταν τραγούδησε τα χρόνια πολλά στον Κένεντι.

Στην περίπτωση της λεκάνης, το μουσείο δεν πλήρωσε τίποτα, αφού ο καλλιτέχνης που κυκλοφορεί με το όνομα Prince Midnight την έκανε δωρεά σε αυτούς, αφού οι απόπειρες του να την παραχωρήσει μέσω δημοπρασίας από τα Christie’s και Sotheby δεν έγιναν αποδεκτές.

Η τουαλέτα είναι απόλυτα λειτουργική και μάλιστα για ένα χρόνο βρισκόταν σε μπαρ της Τάμπα, στη Φλόριντα, ενώ ο Prince Midnight επιμένει μιλώντας στους Tampa Bay Times ότι το δημιούργημα του δεν είχε σκοπό να κοροϊδέψει τον Lars.

«Αυτή η τουαλέτα είναι φτιαγμένη από έναν μεγάλο φαν των Metallica. Τα τραγούδια τους ήταν τα πρώτα που σήμαιναν κάτι για μένα» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ η εκπρόσωπος του μουσείου διευκρίνισε ότι η λεκάνη θα βρίσκεται σε βιτρίνα και όχι στην… τουαλέτα.


Διαβάστε ακόμα: 

Rammstein: Ακούστε τη φοβερή επιστροφή τους

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

DC: Άλλαξαν ημερομηνίες Aquaman, Flash, Black Adam και Shazam!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ