Τι λείπει από τους τίτλους των νέων τραγουδιών των Judas Priest;
Music

Τι λείπει από τους τίτλους των νέων τραγουδιών των Judas Priest;

Το νέο άλμπουμ των Judas Priest με τίτλο Invincible Shiled κυκλοφορεί τον Μάρτιο και μετά τα δύο πρώτα single που ακούσαμε, το συγκρότημα παρουσίασε τους τίτλους όλων των τραγουδιών. Είναι δέκα στο σύνολο και φυσικά όλα είναι εντελώς metal, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Το μόνο που μας λείπει είναι μία δαιμονική brutal μορφή, τύπου Metalizer, Demonizer, Nightcrawler, Jawbreaker, Painkiller, Grinder, Jugulator και… Και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για αρκετή ώρα ακόμα, αλλά καταλάβατε τι εννοούμε.

Οι Judas Priest επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Ιούλιο στο πλαίσιο του Release Athens και θα παίξουν μαζί με τον Bruce Dickinson. Εισιτήρια και πληροφορίες εδώ.

Αυτό είναι το tracklisting του Invincible Shield και να πούμε ότι στη deluxe έκδοση θα υπάρχουν άλλα τρία κομμάτια. Λέτε εκεί να έχουμε τον Dehumanizer ή τον Excavator ή ακόμα καλύτερα τον Cakemaker; Εντάξει, σταματάμε.

-Πάμε στον επόμενο φίλο…  Καλησπέρα Φίλε.

-Καλησπέρα, ο Γιάννης ο Ripper από Κυψέλη είμαι.

Αυτό είναι το tracklisting του Invincible Shield

1. Panic Attack
2. The Serpent And The King
3. Invincible Shield
4. Devil In Disguise
5. Crown Of Horns
6. As God Is my Witness
7. Trial By Fire
8. Escape From Reality
9. Sons Of Thunder
10. Giants In The Sky

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.