Τι λέει ο Dave Mustaine για το αυξημένο κόστος των εισιτηρίων στις συναυλίες
Music

Τι λέει ο Dave Mustaine για το αυξημένο κόστος των εισιτηρίων στις συναυλίες

Ειδικά μετά την πανδημία, το κόστος των μετακινήσεων για τα συγκροτήματα, ειδικά αυτά που έρχονται από την Αμερική, έχει ανέβει πάρα πολύ, κάτι που φυσικά επηρεάζει και τις τιμές των εισιτηρίων για τις συναυλίες. Για το θέμα μίλησε ο Dave Mustaine των Megadeth σε συνέντευξη του στο  The SDR Show

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχουμε πολλούς ανθρώπους, που είτε εργάζονται, είτε δεν εργάζονται, πληρώνονται σε καθημερινή βάση. Για εμάς, είναι πολύς κόσμος. Έχουμε έναν άνθρωπο τα φώτα, έναν ηχολήπτη, έναν άνθρωπο για τα monitor και μετά πάμε σε όσους είναι από πίσω. Έχουμε ένα σωρό ανθρώπους εκεί πάνω.  Έχουμε άνθρωπο για τα ντραμς, για την κιθάρα, για το μπάσο και άλλον έναν για τα monitot. Υπάρχουν οι οδηγοί λεωφορείων, οι οδηγοί φορτηγών, οι τροφοδότες, όλα αυτά. Και μετά υπάρχουν όλα τα ξενοδοχεία, όλα τα χρήματα για να κλείσουμε τα δωμάτια του ξενοδοχείου, για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Και μετά είναι και το φαγητό. Έτσι το κόστος συνεχίζει να ανεβαίνει και να ανεβαίνει και να ανεβαίνει».

Και συνέχισε: «Πολλοί άνθρωποι, κοιτάζουν την τιμή του εισιτηρίου και σκέφτονται, “Φίλε, δεν πληρώνω 75 δολάρια για να πάω να δω αυτούς τους τύπους”. Και με λύπη λέω ότι ακόμα κι αν είχες μια επιλογή στο θέμα, έτσι έχουν τα πράγματα σήμερα αν θέλεις να δεις ένα συγκρότημα ζωντανά. Γιατί απλά δεν μπορείς πια να φτάσεις από το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς να ξοδέψεις πολλά λεφτά».

Εμείς πάντως δεν θα πληρώσουμε 75 δολάρια για να δούμε τους Megadeth το καλοκαίρι. Το εισιτήριο για την εμφάνιση τους στο Release Athens κοστίζει 50 ευρώ, ενώ με τις συνδυαστικές προσφορές  για τις Metal μέρες το κόστος πέφτει αρκετά. Όλες οι πληροφορίες εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.