Οι As i Lay Dying έρχονται τον Απρίλιο στην Ελλάδα
Music

Οι As i Lay Dying έρχονται τον Απρίλιο στην Ελλάδα

Οι As I Lay Dying έρχονται στις 3 Απριλίου στο Gagarin για την πρώτη headlining εμφάνισή τους στη χώρα μας! Eπιτέλους θα ακουστούν σε ένα “κλειστό” συναυλιακό χώρο της Αθήνας ύμνοι όπως “Nothing Left”, “Confined”, “My Own Grave”, “Blinded”, “The Sound Of Truth”: τραγούδια που πολύ δίκαια έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια streams!

Ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα metal συγκροτήματα της τελευταίας 20ετίας, οι As I Lay Dying έχουν πουλήσει πάνω από 1.000.000 δίσκους παγκοσμίως, έχουν κερδίσει το «Ultimate Metal God» βραβείο του MTV2 και υποψηφιότητα στα βραβεία GRAMMY 2008 ως «Best Metal Performance» και έχουν ανέβει με 3 ξεχωριστά albums στο Top11 των αμερικανικών charts.

Πάνω από όλα όμως, οι As I Lay Dying είναι ένα συγκρότημα που τα δίνει όλα επί σκηνής, κάτι που αποδεικνύεται από τα αμέτρητα sold out shows τους σε κάθε γωνιά του πλανήτη, είτε είναι στα μεγαλύτερα festivals ή στα πιο ιστορικά venues.

Η ενέργεια που βγάζει η παρέα του Tim Lambesis είναι πραγματικά ξεχωριστή, ενώ πάνω στη σκηνή παίρνει τις πραγματικές διαστάσεις της και η ιδιαίτερη σχέση που έχουν με τους οπαδούς τους που τους λατρεύουν ακριβώς για στίχους όπως αυτούς από το “Nothing Left”:

“If all my sorrow has led me here
Then I would cry all of my tears
To have this chance again
And know there’s more than this
And know there’s more than you”

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

31 ευρώ (early bird), 33 ευρώ, 36 ευρώ
Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636489

as i lay dying

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ