Κράξιμο του Ozzy στον Kanye West για sample του War Pigs
Music

Κράξιμο του Ozzy στον Kanye West για sample του War Pigs

Έξαλλος είναι ο Ozzy Osbourne με τη συμπεριφορά του Kane West. Ο ράπερ που τα τελευταία χρόνια το έχει χάσει τελείως, αφού έχει φτάσει στο σημείο να λέει κολακευτικά λόγια για τον Χίτλερ, ζήτησε άδεια για να χρησιμοποιήσει ένα sample από live εκτέλεση του War Pigs (από solo του Ozzy).

Όμως παρά το γεγονός ότι δεν εγκρίθηκε, χρησιμοποίησε το sample που ακούστηκε σε ένα listening party για το νέο του άλμπουμ με τίτλο Vultures.

«Ο Kanye West ζήτησε άδεια να χρησιμοποιήσει ένα sample, από μία ζωντανή εκτέλεση του War Pigs, από εμφάνιση του 1983.  Του αρνήθηκα την άδεια επειδή είναι αντισημίτης και έχει προκαλέσει ανείπωτη στενοχώρια σε πολλούς.

Προχώρησε και χρησιμοποίησε το sample ούτως ή άλλως στο πάρτι ακρόασης του άλμπουμ του χθες το βράδυ. Δεν θέλω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο!» ήταν το μήνυμα στα social media του Ozzy.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.