Οι Kiss θα συνεχίσουν την καριέρα τους για πάντα ως avatars
Music

Οι Kiss θα συνεχίσουν την καριέρα τους για πάντα ως avatars

H τελευταία περιοδεία των Kiss κράτησε πάνω από τέσσερα χρόνια και το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε με μία συναυλία στο Madison Square Garden. Εκεί ανακοινώθηκε ότι η μπάντα θα συνεχίσει την καριέρα της για πάντα μέσα από τα avatars που δημιουργήθηκαν με τη μορφή των μελών.

Τα avatars δημιουργήθηκαν από την εταιρεία  Industrial Light & Magic σε παραγωγή της Pophouse Entertainment που βρίσκεται πίσω από την αντίστοιχη ενέργεια των ABBA και το σόου που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Το concept έκανε πρεμιέρα στο φινάλε της συναυλίας με μία εκτέλεση του God Gave Rock And Roll To You. 

Ο Per Sundin, Διευθύνων Σύμβουλος της Pophouse Entertainment, είπε στο Associated Press ότι αυτή η νέα τεχνολογία επιτρέπει στoυς Kiss να συνεχίσουν την πορεία τους στην… αιωνιότητα. «Οι Kiss θα μπορούσαν να έχουν μια συναυλία σε τρεις πόλεις την ίδια νύχτα σε τρεις διαφορετικές ηπείρους. Αυτές τις δυνατότητες δίνουμε».

Ο Stanley είπε: «Αυτό που καταφέραμε ήταν εκπληκτικό, αλλά δεν είναι αρκετό. Το συγκρότημα αξίζει να συνεχίσει να ζει γιατί το συγκρότημα είναι μεγαλύτερο από εμάς. Είναι συναρπαστικό για εμάς να κάνουμε το επόμενο βήμα και να δούμε τους KISS να γίνονται αθάνατοι».

«Μπορούμε να είμαστε για πάντα νέοι και για πάντα εμβληματικοί πηγαίνοντάς σε μέρη που δεν έχουμε ονειρευτεί ποτέ πριν», πρόσθεσε ο Simmons. «Η τεχνολογία θα κάνει τον Paul να πηδήξει πιο ψηλά από ό,τι είχε κάνει ποτέ πριν».

Και για να το κάνουμε πιο λιανά. Τα μέλη του συγκροτήματος δεν θα χρειαστεί να κάνουν τίποτα ποτέ ξανά. Ολόκληρη η παράσταση τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο θα είναι έτοιμη και προηχογραφημένη.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μία γεύση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: