O Kerry King δεν μπορεί να ακούσει πλέον Iron Maiden: «Τα τραγούδια τους είναι πολύ μεγάλα»
Music

O Kerry King δεν μπορεί να ακούσει πλέον Iron Maiden: «Τα τραγούδια τους είναι πολύ μεγάλα»

O Kerry King επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, με το πρώτο άλμπουμ του προσωπικού του σχήματος και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στο RIFFX. Εκεί ρωτήθηκε για πρόσφατα άλμπουμ από τον metal χώρο, ανάμεσα του και το σόλο άλμπουμ του Bruce Dickinson.

Και ενώ είπε ότι ακούσει καλά λόγια, ταυτόχρονα είπε την άποψη του και το για το πρόσφατο υλικό των Iron Maiden.

«Δεν έχω ακούσει ακόμα το άλμπουμ του Bruce, αλλά ένας φίλος, μου είπε ότι είναι καλύτερο από αυτά των Iron Maiden. Δεν μου κάνει έκπληξη, χωρίς να έχω τίποτα εναντίον των Iron Maiden, αλλά τραγούδια τους έχουν γίνει πολύ μεγάλα, που δεν μπορώ να ασχοληθώ» δήλωσε ο κιθαρίστας

Μαζί με τον Kerry King στο προσωπικό του σχήμα είναι  ο Paul Bostaph στα ντραμς, στο μικρόφωνο είναι ο τραγουδιστής των Death Angel,  στο μπάσο ο Kyle Sanders των Hellyeah, αλλά και ο πρώην κιθαρίστας των Machine Head και των VIO-LENCE, Phil Demmel O τίτλος του άλμπουμ είναι From Hell I Rise, περιέχει 13 τραγούδια και τα δύο είναι απομεινάρια από τις ηχογραφήσεις του τελευταίου άλμπουμ των Slayer, Repentless.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.